Erre mondom én

Ennyit a börtönbiznicről

Ajánld olvasásra!
Persze Magyar Gyuri is elmehet a sunnyogóba, de az egészet a Fidesz találta ki, és néhányuk igen jól megél belőle. Orbán tényleg nem lát az orránál tovább? Nem látja mit csinálnak a sajátjai?
Nézzük:
A magyar börtönviszonyok tudottan nem a kényelmi szempontokat tartja szem előtt és hát ugye az EP-nek vannak előirányzatai a rabtartással kapcsolatban.  Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) 2015-ben kimondta, hogy a magyar börtönök igénytelensége és zsúfoltsága az Emberi Jogok Európai Egyezménye alapján jogsértő, tehát, perelhető.
2016-ban egy törvénymódisítással a kormány (Orbán Viktor) kimondta,  inkább fizessünk, mint hogy a rabok Strasbourg-ig menjenek. Mert mentek és az ugye, megint egy fekete pont.
Szóval nem a börtönviszonyokon javítottak, hanem inkább fizettek. Nem keveset. Ezek persze bekerültek a nem kormány oldali orgánumok hasábjaira és netes portáljaira, így a nép felháborodott.
Mit tesz ilyenkor egy jó vezető? Igen, jól látod. Leállítja a kifizetést és vizsgálódni kezd, persze igyekszik rátolni az egészet a másik oldalra, mint egy kisiskolás.
Csakhogy hiba csúszott a számításba. A nagy vizsgálódásba rájöttek, hogy ugyan Magyar Gyuri a baloldal főügyvédjének cége is igen mélyen benne van a maga az államból kivert  544 milliós összegével, de így is “csak” a második helyre volt elég, ugyanis egy debreceni, mondhatni Kósa közeli ügyvédi iroda beelőzte, mégpedig 1880 ügyben 814 millió 580 ezer 718 forintottal.
Erre mondja a magyar: ezt beszopta.
Címlapfotó: A. Péter
Érdekel minket az ön véleménye is! Ossza meg velünk!

Egy hozzászólás

  1. Pingback: Kornányváltás Magyarországon - Politikai magazin

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..