A jó pap is holtig….

Anatolij Franc

A jó pap is holtig tanul. De Bayer „Bádog” Zsolt se nem pap és nem is tanul. Semmiből. „Ezredik” alkalommal akasztanak a nyakába ha nem is kötelet, de sajtópert és azt rendre meg is nyerik ellene. Most éppen Hadházy ráz ki belőle 300 kilót, egy felettébb gusztustalan – még tőle is – szövegéért, amit a satnya, csak a seggnyaló, no meg a röhögni vágyó olvasok követik.

 

Hirdetés

FÉLSZ A VÍRUSOKTÓL, BAKTÉRIUMOKTÓL?

Ez esetben válassz kombinált fertőtlenítési eljárást. Ózonos, Bio- és Nanotechnológiás megoldások egy helyen! Szakembereink egészségügyi fertőtlenítő és gázmesteri szakképzettséggel rendelkeznek!

 

Bayert – aki egyben a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa – blogján közölt írása miatt vonták felelősségre. 2017. október 31-én ugyanis többek közt azt írta:

át lehet vonulni a városon egy transzparenssel, amire az van írva: Hadházy geci, Szél Detti nyeli.

Majd, egy hónappal később, november 26-án azt írta,:

Hadházy egy utolsó, szemét, becstelen gazember.

A pofája is maradt akkora, hogy kijelentett, öt forintosokban fogja kifizetni a kártérítést és egy zsákban fogja behajítani a képviselő kertjébe

szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára

Hadházy (LMP) Facebook oldalán közölte a hírt és előrebocsátotta, ha  kell végrehajtást indít a „publicista” ellen, amennyiben két héten belül nem perkál.

Bayer Zsolt a Kúria döntése szerint is megsértette a becsülethez és emberi méltósághoz való személyiségi jogomat. A másodfokú ítélet után azt hazudta, hogy nem fog fellebbezni és ötforintosokat is gyűjtött a büntetés kifizetésére. Mégis felülvizsgálatot kért, hogy ne kelljen fizetnie, ha mégis, akkor kevesebbet… A Kúria viszont helybenhagyta az ítéletet, az eddigieken felül az államnak 70 ezer, nekem 15 ezer forint perköltséget is fizetnie kell.
Nem tudom, hogy a bíróságnak is ötforintosokkal akar-e fizetni, de ha nekem így szeretne, akkor üzenem a művész úrnak a következőket: 1) Társasházban lakom, közös udvarban két pedagógussal. Ők rendes emberek, gondolom, ha egy halom aprót találunk az udvarunkon, segítenek összesöpörni és megőrizni, amíg a tulajdonosa nem jelentkezik érte. 2) A nekem megítélt sérelemdíjat kérem két héten belül átutalni, amennyiben nem érkezik meg az utalás, kénytelen leszek végrehajtást indítani!
Nincs mit ezen gondolkodni. Bayer, egy lelkiekben üdvetlen és okvetlen büdös és mocskos szájú bértollnok, akinek amúgy semmi keresnivalója nincs azok között akik tollat ragadva véleményeznek innen, vagy onnan.

1 hozzászólás

  1. Hát, a papság már csak ilyen. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .