Féregjárat

Aroldo

Arold Péter
Mit tesz az az ember, aki teljesen biztos a dolgában? Ráadásul az a dolog, szerinte előbbre viszi a társadalmat? Mit tesz? Én úgy gondolom, hogy nem vagdalkozik, nem kiabál és nem sárt dobál. Most akkor tekintsük meg ezt a videót. Előlegbe:

„az a némber, az a nem tudom én micsoda”; „nem nő, nem ember, nem tudom, micsoda”; „banya”, „büdös banya” és „balliberális lotyó

Utána folytatom.

Forrás: youtube.com/mandiner.hu

Sikerült? Hát gondolom nem ezt,amit a Magyar Idők főszerkesztője tesz. Mert ugye a mondás szerint az kiabál, kinek a háza ég. Úgy tűnik, hogy a Fidesz háza tájánál tűz ütött ki. De ki is ez a Gajdics Ottó?
Gajdics_otto_2014_hulyeségSzületési név: Gajdics Ottó
Született: 1963. október 8. (53 éves) Nyírbátor
Foglalkozása: pedagógus, újságíró, műsorvezető
Vágod? PEDAGÓGUS! Eszem faszom megáll!
1986-1990 között a Bessenyei György Tanárképző Főiskola magyar-könyvtár szakos hallgatója volt. A 444.hu információja szerint – és ez valós infó – Gajdics barátunk kemény KISZ-titkár volt. De ez még semmi. Ráadásul szerinte nem az a kommunista, aki 89 előtt az volt. Az, aki most is az.

A rendszeresen vörös fejjel kommunistázó Gajdics Ottó ugyanis – bár az interjúban onnan indít, hogy a nagyapja kulák volt, anyjai nagybátyja pedig börtönben ült 1956-os tevékenysége miatt, sőt ilyen családi múlttal még ő is csak azért került be a műszaki egyetemre, mert megnyert egy tanulmányi versenyt – elmondja az interjúban, hogy bizony közösségi ember volt, és akkoriban leginkább a KISZ-ben lehetett közösségi emberkedni. De nem is egyszerű ifjú közkommunistaként. (444.hu)

De kit érdekel, hogy ki volt KISZ titkár annak idején? Meg, hogy ki volt KISZ- tag? Ki nem volt? Most már nem az. Egyik sem. Orbán sem. Pintér sem. Kövér sem. E sorok írója nem tagadja KISZ-es életét. Nem tagadja, hogy jó buli volt, közösséget kovácsolt. Politizált, kereste az utat. Mint most. De nem köpönyeget forgatott. Mint ezek. Aztán lassan 30 év múlva, nem emlékezve semmire, a gondolkodásukat megtartó embereket kommunistázzák, „libsizik” és „sorosbérencezik”
Ezek. Akik pont abban az érában nevelkedtek, mint én, te, vagy ő! Mint mindenki, aki a 60-as években születettek.
Erre jön egy Gajdics és pondró módon balliberális lotyózik, büdös banyázik. Egy pedagógus. Na ettől mentsen meg az aki tud.

1 hozzászólás

  1. Ottó te egy kiváló Orbán-simogató vagy, nem kell ezt eltúlozni, mi így is hiszünk neked! Aztán mi lesz akkor, ha megbukik a gazdi, mégy majd vissza KISZ-titkárnak? Esetleg beállsz a seregbe vízhordónak? Amennyiben bánatodban felkötöd magad, arról értesítsd a fórumot, a jegyeladásokat szervezzük! A balliberális lotyóknak felárért adunk jegyeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .