Fletó lenácizta a Fideszt – és ki is tette a Facebook oldalára

A DK elnöke szerint Sulyok Tamás „náci apja érdekében hazudik”, és erkölcsileg alkalmatlan a köztársasági elnöki pozícióra. Sőt, azt állítja legújabb bejegyzésében, hogy az egész jobboldal mocskos lesz a nácizmustól, ha nem ismerik el Karsai László történész napokban közzétett megállapítását, miszerint Sulyok Tamás apja nyilas, náciszimpatizáns volt.

Semmi nincs Sulyokban, ami tiszteletet érdemel. Mentegeti náci apját, sőt, annál is rosszabb. Nyilvánosan hazudik, hogy tisztára mossa a lemoshatatlan mocskot.

Sulyok nem tehet apjáról. Sulyok bármi lehetne attól még, hogy apja súlyosan náci volt. Rendes demokrata, őszinte ember is. De nem az, ha azonosul náci apjával. Akkor mocskolja az egész jobboldalt, melyet képvisel, mocskolja a kormányfőt, aki jelölte őt.

Sulyok náci apja érdekében hazudik. Ha a jobboldal meg Sulyok miatt fog hazudni, akkor az egész fideszes, orbánista jobboldal is mocskos lesz a nácizmustól.

Förtelmesen kiábrándító lehet, hogy Orbán megint egy erkölcsileg alkalmatlan embert jelölt elnöknek.

Az elnök tényleg nácibarát?

Vagy csak hazudik?

Vagy mindkettő?

Talán ez, a romániai Krónikának adott interjúban elhangzott szöveg borította ki:

,,Édesapám ügyvédként dolgozott Székesfehérváron. A háborút követően ingyen elvállalt egy válóperes ügyet egy olyan asszony védőügyvédjeként, akinek férje a kommunista párt helyi titkára lett. Tudjuk, hogy válóperes ügyben a másik fél nem szokta az alperes védőügyvédjét megszeretni. A pártitkárnak kapóra jött a leszámolás: nem csak a családunk vagyonát sajátították ki, hanem édesapámra halálos ítéletet mondtak ki”

Gyurcsány Ferenc megemlítette Karsai László történész írását, amiben ez cáfolni látszik


Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .