Azok a bizonyos konzi ívek

Hamár Szemüvegkell

„A baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban: már nem csak kamuvideókat gyárt, a nemzeti konzultációs íveket is lopja” – közölte a Fidesz országgyűlési frakciószóvivője szombaton sajtótájékoztatón Debrecenben. – irja az MTI

Halász János azt mondta, egy videofelvétel került napvilágra, amelyen az látszik, hogy egy baloldali aktivista kilopkodja a postaládából a nemzeti konzultációs kérdőívet.
Nyilván ez annak a törvénytelen akciónak a része, amit a baloldal hirdetett, meg akarják akadályozni a nemzeti konzultációt, begyűjtik, és ezek szerint ellopkodják az íveket – fejtette ki a politikus.
Halász János szerint „így akarják megint elhallgattatni a magyar embereket, hogy elmondják a véleményüket a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és az unokáinkat is eladósító második Soros-tervről”.
Szégyen, amit művelnek, kamuvideókat gyártanak, lopkodnak, és a nemzeti konzultáció támadásával azt is egyértelmű teszik, hogy most sem a magyar emberek oldalán állnak – mondta Halász János Debrecenben.

Én sok Facebook csoportnak vagyok a tagja, gy több oldalról olvasok információkat a témával kapcsolatban. A kormány minden alkalommal megírja több 10 milliárdért a maga konzultációs íveit, és mindig gondosan ügyel arra, hogy a kérdésekre a válaszok a számukra megfelelően kerüljenek vissza. Minden alkalommal kihirdetik, hogy nyilatkozott a nép és ők a nép akaratával egyezően döntenek, vagy döntöttek, de soha nem kerültek napvilágra a valós és pontos adat. Én személy szerint az egész konzultációs dolgot egy nagy szemfényvesztésnek tartom, ezért kérlek benneteket, hozzászólásotokban döntsétek el, a kormány konzultációja a kamu, vagy az ellenzék akciója tetszik a konzultációs ívekkel kapcsolatban. Persze várom azokat a véleményeket is, amelyek helyesnek tartják ezt a konzultációs dolgot és úgy gondolják valós tényeket tükröznek.

Jelzem, volt már rá példa, hogy bíróságon  megtámadták a konzultációt, amiért azt fel kellett függeszteni

Hozzászólások

[Fancy_Facebook_Comments]

1 hozzászólás

  1. Mi ez már! Félrevezető idióta ökörség. Egyszer kíváncsi lennék néhány visszaküldött ívre, hogy miket írogattak rá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .