Fidesz: az Együtt Soros pártja

Az Együtt Soros György pártja, az ő útmutatásának megfelelően bevándorláspárti politikát folytatnak és semmilyen hazugságtól nem riadnak vissza – reagálta a Fidesz kedden az Együtt képviselőjének kijelentéseire.
Az Együtt korábban közölte: elfogadhatatlannak tartja, hogy a Ház kedden „drákói szigort” vezetett be az eddig is súlyos idegenrendészeti eljárásokban, például azt, hogy a menedékkérőket kérelmük elbírálása alatt elzárásra ítélik, fogva tartják.
A Fidesz reagálásában az áll, hogy Juhász Péternek, az ellenzéki párt elnökének és Szigetvári Viktornak, az Együtt Országos Politikai Tanácsa elnökének fontosabbak a migránsok a határt becsülettel védő határőröknél.
Megrágalmazták őket, pedig semmit nem követtek el – fűzték hozzá.
MTI

1 hozzászólás

  1. Az egész egy tökéletesen felépített terv megvalósítása. A pártok, kik ellenzékben vitáznak azon, hogy ki lehet a hiteles miniszter-elnök jelölt, addig Orbán nyugodtan megteheti, hogy ide is, oda is kioszt egy-egy pofont. Most az Együtt van a soron. Közben svéd újságírók azt hangoztatják, hogy nekik a migránsok azt állítják, hogy a magyar oldalon verik őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .