Ma még velem beszélgetett az ország ügyeiről, holnap a Parlamentben fog szólni

Jakab Péter (Jobbik) Facebook profilján üdvözölte Róna Péter az ellenzék Köztársasági elnök közös jelöltjét.

Ma még velem beszélgetett az ország ügyeiről, holnap a Parlamentben fog szólni Róna Péter, az egységes ellenzék köztársaságielnök-jelöltje.

Mindketten tudjuk, hogy a Fidesz nem őt, hanem Novák Katalint fogja megválasztani államfőnek. Jogállamban az oxfordi tanár győzne, aki éveken át küzdött a magyar munkavállalók megbecsüléséért vagy épp a devizahitelesek, az elesettek megmentéséért.

Jogállamban professzor úr győzne, aki annak idején azt mondta nekem, egy feltétellel vállalja a jelöltséget: ha az egységes ellenzék támogatja. Jobboldaltól a baloldalig, konzervatívtól a liberálisig, hisz csak így tudja kifejezni a nemzet egységét és sokszínűségét.Róna Péter a nemzet államfője lenne. Novák Katalin csak a Fideszé lesz. Egy Orbán-rajongó Fidesz-alelnök.

Pártállamban ennyi elég is a győzelemhez. Demokráciában meg ennyi elég is a bukáshoz. Demokráciában ugyanis a hatalom nem egy párté, hanem a népé. Április 3-án lebontjuk a pártállamot! Legyen Magyarország mindannyiunké!Professzor úr, köszönöm, hogy vállalta a feladatot! Nekem Ön a köztársasági elnököm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .