Kiderült. A bulvársajtó kitálalt

magam


Arold Péter
Hihetetlen felfedezésre tett szert a mindenki által Fidesz közeli médiának tartott – az is – szennylap. Simicska Lajos beteg. Mániákus depresszióban szenved és legközelebb februárban fog „gecizni” aztán áprilisban. Majd a választásokon. Igen. A bulvárnak nem titulálható (másnak sem) sajtó Fidesz szócső nagy tekintélyű  pszichológus  szakorvosai, egy magát természetesen megnevezni nem kívánó forrásnak köszönhetően jutottak erre a következtetésre. A forrás, a jeltelen újság kérdésére csak ennyit mondott –

„Igen tudjuk. Lajos mániás depressziós”.

Simicska igen nagy beteg. Majd így folytatta a „lap” –

 „a Simicskát is megtámadó betegséget tipikusan súlyosbítja az illető szociális kapcsolatrendszerének bizonytalansága, a nyomasztó tehetetlenségérzet. A súlyos mániás állapotban a hiperaktivitás, a kritikátlanság és az agresszivitás egyszerre jellemzőek”

És a végén mindent elsöprő tudással kijelenti:

„A fázisok közti időszakok jellemzően 50-60 napra tehetők. Mint ismeretes Simicska utoljára hozzávetőleg 2 hónapja, október elején ragadtatta el magát Veszprémben. Eszerint a következő roham február elejére, majd a választások feltételezhető időpontjára, április első hetére várható.”

Most már erősen elgondolkodnom: nem kellenen nekem is venni a lapot?
Ha még többet szeretne megtudni Lajos állapotáról, keresse fel Facebook oldalunkat


1 hozzászólás

  1. Igazi hír. Hogy oda ne rohanjak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .