mszp csempész cigi ukrán

Megáll az ember esze

A Péter

Úgy tele volt pakolva csempész cigivel a képviselő csomagtartója, hogy egy tenisz ütő sem fért volna mellé, de ő nem tudja hogy kerül oda.

Azt mondta:

Amikor megérkeztek, kinyitottam az autót és én voltam a legjobban ledöbbenve. Tele volt cigarettával. Az a cigaretta nem az enyém, nem én vásároltam, nem tudom, hogy került bele az autóba”

Ez ember esze megáll. A szabolcsi képviselő mellesleg az Ogy. etikai bizottságának az elnöke. Volt. Mert lemondott. Arról is, meg a képviselőségéről is.

Hirdetés

Amikor már nagy xarban vagy és nincs kihez fordulnod, én segítek.

Cigit csempész egy magyar országgyűlési képviselő, ereszen csúszik egy EP képviselő, Farkát veri egy másik képviselő, kurvákkal hetyeg Horvátországban egy polgármester, míg a másik Budaörsön csajozik. kurvákkal.

Én pedig el vagyok meszelve, ha esetleg a maszk ferdén áll apofámon. Mondjuk ilyen, még nem volt. Nekem van böcsületem.

Persze jóemberünk tette mindezt diplomata útlevéllel.

Arról, hogy miért volt egyáltalán diplomata útelvele a külügyi államtitkár, Menczer Tamás beszélt korábban: állítása szerint az MSZP kérte ki számára a nemzetközi kapcsolatok segítésére, és ilyenkor a külügy nem mérlegel pártalapon.

Na kisapám ott fent a Várban. Hol is van az a kettős mérce?

1 hozzászólás

  1. Semmi értelme a vakernek. Minkét oldalon van elég hunyó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .