Támadásba lendült a propaganda gépezet

Támadásba lendült a propaganda gépezet. Fügelenöl attól, hogy maga Soros György pontról pontra cáfolta az ellene felhozott vádakat, a Fidesz továbbra is sulykolja az általa beprogramozott tételeket.

Az Európai Parlament – Soros György szövetségesei és a magyar baloldali képviselők hathatós támogatásával – nemrég elfogadott egy minden eddiginél veszélyesebb migránspárti határozatot – hívta fel a figyelmet a Fidesz-frakció szóvivője. Halász János bejelentette: a Fidesz kezdeményezi, hogy az Országgyűlés vegye napirendre az EP határozatát.
Halász János vasárnapi sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a határozat a Soros-terv 5 pontjának végrehajtását jelenti, így a kötelező, felső korlát nélküli betelepítési kvótát, a gazdasági migráció legalizálását, a kiszélesített és felgyorsított családegyesítést, a Soros-féle NGO-k bevonását a menekültügyi eljárásokba és a betelepítést elutasító országok megbüntetését.
„EGYÉRTELMŰ AZ IS, HOGY EZT A HATÁROZATOT ÁT AKARJÁK VERNI A BRÜSSZELI DÖNTÉSHOZATALON ÉS A TAGÁLLAMOKON IS.”Halász János megjegyezte, hogy az EP-határozat olyan intézkedéseket vetít előre, amelyek benne vannak a Soros-tervben is. Mint mondta: egyértelmű az is, hogy ezt a határozatot át akarják verni a brüsszeli döntéshozatalon és a tagállamokon is.
Sőt, vannak olyan EP-képviselők, akik szerint az egyet nem értő tagállamok véleményét figyelmen kívül kell hagyni és rájuk kell kényszeríteni a határozat végrehajtását – mutatott rá a kormánypárti politikus.
Brüsszel és Soros szövetségesei már nyíltan is felvállalták, hogy migránsokkal akarják betelepíteni Európát – húzta alá, hozzátéve: ezért mindent meg fognak tenni és azért, hogy Magyarországot eltávolítsák a Soros-terv útjából.

Fotó: fidesz.hu
Fotó: fidesz.hu

Halász János arról is beszélt, hogy nyíltan bevándorlóországot akarnak Magyarországból csinálni az emberek akarata ellenére, ezért az Országgyűlésnek joga van erről véleményt alkotni, ezért a Fidesz-frakció kezdeményezi, hogy az Országgyűlés vegye napirendre az EP határozatát. „A magyar parlament és benne minden magyar képviselő mondjon véleményt az EP határozatáról!” – fogalmazott a politikus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .