Összeállt a DK-Szolidaritás választási szövetség listája a jövő évi parlamenti választásokra

A Demokratikus Koalíció az egyéni körzetekben való demokratikus ellenzéki pártok közötti koordináció mellett önálló pártlistát állít a 2018. évi országgyűlési választásokra. A DK Elnöksége december 16-án döntött a lista első 30 helyén szereplő politikusokról, az ezutáni helyekről januárban születik döntés.
A DK-Szolidaritás választási szövetség listavezetője a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc lesz, őt Molnár Csaba ügyvezető alelnök, európai parlamenti képviselő követi a listán. A 3. helyen Vadai Ágnes alelnök, országgyűlési képviselő, a 4. helyen Niedermüller Péter alelnök, európai parlamenti képviselő szerepel. Őket Varju László alelnök, országgyűlési képviselő és Oláh Lajos országgyűlési képviselő követi. A 7. helyen Székely Sándor a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke szerepel.
A lista első 30 helyezettjének neve a párt honlapján (http://dklista.dkp.hu/) olvasható.
Tudjuk, hogy csak közös erővel válthatjuk le az Orbán-rendszert, ezért továbbra is folytatjuk a tárgyalásokat a demokratikus ellenzék 106 egyéni jelöltjéről,akik “egy az egy ellen” vehetik majd fel a harcot a Fidesz 106 jelöltjével szemben.
 
DK Sajtóiroda

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .