DK: Oszlassák fel az Országos Roma Önkormányzatot

Erről az ATV szerkesztőségéhez eljuttatott közleményében ír az ellenzéki párt, mivel úgy gondolják, az önkormányzati üléseken való verekedés, a korrupciós vádak és a titkos találkozók kormányzati politikusokkal alkalmatlanná és méltatlanná tette a szervezetet a legnagyobb hazai kisebbség képviseletére.

DK: Oszlassák fel az Országos Roma Önkormányzatot
Farkas Flórián az ORÖ elnöke Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében kezet fog Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterrel
A DK szerint az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) ügyei mögött számos esetben az elnök Farkas Flórián, az Országos Cigány Önkormányzat korábbi vezetője, a Lungo Drom elnöke, a Fidesz országgyűlési képviselője és Orbán Viktor miniszterelnöki megbízottja áll, aki Lázár János szerint továbbra is élvezi a kormány bizalmát. Niedermüller Péter, a DK EP képviselője ezért azon az állásponton van, hogy az ORÖ botrányai egyben a kormány és a Fidesz botrányai is.
0 0 votes
Article Rating

Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments