Jobbik közlemény

Mirkóczki Ádám
Mirkóczki Ádám

Hiába jelent be a Fidesz naponta újabb és újabb pótcselekvéseket az illegális migráció ellen, tegnap újabb csúcsot döntött az elfogott határsértők száma, ma pedig egy magyar rendszámú autóban ötven illegális bevándorló holttestére bukkantak. Ezek a megcáfolhatatlan tények a legfényesebb bizonyítékai az Orbán-kormány tehetetlenségének. A felhúzott drótakadály az adóforintok elpazarlása, a már megépült kerítésrészek mentén pedig – ahogy az AP videófelvételén is látható – épp a kormány hatóságai működnek együtt az illegális bevándorlókkal.
Az elmúlt hónapok fideszes ötletbörzéje csak időhúzásra volt jó, napnál világosabb, hogy a Fidesz-kormány nem képes megvédeni a magyar embereket a bevándorlóktól. Mivel a Fidesz alkalmatlan az ország biztonságának megóvására, vagyis a kormányzásra, ezért a Jobbik felszólítja: támogassa azt a csomagot, melyet a Jobbik nyújtott be, és végre valódi megoldást kínál a bevándorlás ellen. Támogassák az Alaptörvény módosítását, hogy a határt a honvédség élőerejével is megvédhessük! Támogassák azokat az indítványainkat, melyek a határt törvénytelenül átlépő személyeket nem a magyar adófizetők forintjaiból fenntartott börtönökbe zárnák, hanem kiutasítanák az országból! A kormány pedig végre egy fontos kérdésben is merjen szembemenni az EU-val: haladéktalanul függessze fel a Dublin III. egyezmény alkalmazását!
Ha a Fidesz nemet mond kezdeményezéseinkre, ismét bebizonyosodik: a tehetetlen kormánypárt ahogy eddig, úgy a továbbiakban is csak a bevándorlási probléma elodázásában, nem pedig annak megoldásában érdekelt, mert a bevándorlás kérdését saját korrupciós ügyeinek elfedésére használja fel.
Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .