Karácsony – Brüsszelig megyünk

„Jegyezzük meg ezt a napot.” – írta Facebook oldalán Karácsony Gergely és rendesen kiakadt azon, hogy a kormány elutasítja azt a 3500 milliárt forintot amit az Unió adna az országnak.

„A napot, amikor a Fidesz 15 ezer magyar diák megfizethető lakhatásának helyszínét átadja a kínai állampárt egyetemének, amikor a vári lakásokban lakó miniszterek és bértollnokok érdekében bedöntik a teljes magyar önkormányzati bérlakásszektort, amikor a kormány lemond az ország talpraállítását segítő 3500 milliárd forint uniós segítségről, vagyis minden egyes magyar zsebéből kivesz 350 ezer forintot.

És jegyezzük meg a napot, amikor a sarkunkra állunk, és ezt nem engedjük. Nem adjuk a Diákváros egyetlen négyzetcentiméterét sem.

Minden jogállami eszközzel megakadályozzuk, hogy miközben százezrek nyögik a lakhatásuk költségeit, a Fidesz újraélessze a lakásmaffiát és törvénybe írja a belvárosi Rogán-modellt. És Brüsszelig megyünk, hogy megakadályozzuk, az uniós támogatás elherdálását, hogy a kormány magának kezelje azt a pénzt, ami a magyarokat illeti meg.”


Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .