Senkit nem hagyunk az út szélén

És ez így van jól. A kormány megsegíti az elesetteket, elbukottakat és a munka nélkül maradtakat.

Ime:

Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter, a Nemzeti Kulturális Alap elnöke 2021. január 1-től, az Alap általános kuratóriumi tisztújításával egy időben, Bús Balázst nevezte ki az NKA alelnökének. ( Óbuda bukott polgármestere)

Megköszönve az előző alelnök, Lőrinczy György négy éves kiváló szakmai munkáját, felkérte őt, hogy 2021. április végéig tanácsadóként segítse a szakmai átadás-átvétel folyamatát és a zökkenőmentes munkát az NKA-ban.

Kormánybiztosi kinevezést kapott Lázár János fideszes országgyűlési képviselő. Lázár a Facebook-oldalán számolt be az új feladatáról, ami a Magyar Közlöny keddi számában jelent meg.

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője és Kónya Imre, a Boross-kormány volt belügyminisztere vehette át pénteken a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány, valamint a Mol Nyrt. által közösen alapította Petőfi-díjakat a Terror Háza Múzeumban.

 

A többi nem számít

Vélemények

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .