Nem volt elég 200 millió, berogyott az épület

A kisvaszari önkormányzat uniós támogatásból újította fel az épületet. Most azt javasolják a lakóknak, dúcolják alá a házat, és keressenek maguknak más lakást – tudta meg az rtl.hu 

200 miliós EU-s támogatásból újították fel azt a házat Kisvaszaron, ami fogta magát és összeroskadt. Az Önkormányzat bérlakásnak szánta, ez lett belőle.

A lakók egy nagy reccsenést hallottak, majd azt látták, hogy a födém megrogyott és a vakolat lehullott. Kintről jól látszik, hogy a rossz tető és a szigetelés hiánya miatt az oldalfal is megindult.

A polgármester most a lakók elmondása szerint csak annyit mondott nekik, hogy támasszák ki oszlopokkal a gerendákat és a falakat és keressenek maguknak máshol lakást. Emellett csak annyit ígért, hogy faoszlopokat adnak majd, de egyelőre nem érkezett semmi.

Az esetről Hadházy Ákos országgyűlési képviselő – bár az esküjét még hivatalosan nem tette le – is beszámolt Facebook oldalán.

További politikai és közéleti cikkek a Kormányváltás Facebook oldalán

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .