Orbán tovább feszíti a húrt

ronald-jim-tromf


Ronald J. Tromf
Az Insidethegames.com-nak adott exkluzív interjút Fürjes Balázs, a Budapest 2024 olimpiai projekt vezetője, kijelentette, hiába vonta vissza a főváros a 24-es játékok megrendezésére benyújtott pályázatát, minden tervezett beruházást megvalósítanak. írja az index.hu.
Már elnézést, de ezt már végkép nem lehet más módon deklarálni, csak úgy, hogy egy beteg elme szüleménye. Egy olyan elméé, amely végkép bezárkózott a saját kaptárjába és a saját  végitélete napján is meggyőződéssel lovagol sátáni lován szajkózva az élsport előnyeit, miközben saját zsebét is teletömködi strómanjai segítségével. Élsportba pénzt fektetni halálos bűn, főleg azt tömve mögé, hogy majd a felnevelkedő ifjúság fogja használni azokat a pályákat, melyeket ő most felépíttet. Mert ugye nyilvánvaló. hogy 20 focizni vágyó gyerekért nem fog megnyílni az 5 milliárdos stadion.
No meg élsport. Az mi? Néhány ezer ember pénzautomatája, melybe mások beletesznek, egyesek pedig kivesznek produktum nélkül. Lásd NB I, mely hazánk egyik szégyenfoltja.
Az élsport nem más mint üzlet. Üzlet a TV-nek, az UEFA-nak, FIFA-nak és minden nemzetközi illetve hazai szervezetnek. Erre itt ez az öregember, aki májusban tölti 54-ik életévét. Igen 1963 remek év volt, de ugye a selejt bosszúja….
No de ugorjunk vissza a sportra. A tömegsport az smafu? Emlékszem annak idején kilométerenként voltak olyan focipályák, ahová szó nélkül bemehettünk rúgni a lasztit. Most pedig könyörögni kell az önkormányzatnak, hogy a srácok, ne csak a testnevelési – nem torna, mint ahogy egyesek nevezik – órán kívül is használhassák délutánonként a műfüvest. Itt tartunk. Meg ott, hogy Orbán Viktor Magyarország felelős miniszterelnöke dédelgetett álma érdekében mindent megtegyen, még akkor is, ha több ezer, vagy több tízezer ember egészsége is lesz az ára. Nem beszélve a hülyén felnövő gyerekről, aki az iskolában majd azt tanulja, hogy Orbán Viktor volt a magyar hon megmentője. A többiek pedig csak bégetnek.
Apropó! Ha már felelős miniszter, akkor talán ideje felelősségre vonni. Ugye tisztelt ellenzék?

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .