Lőrinc mindenbe belepisil

Állva gondolkodó
Semmi meglepő. Ezt másutt államosításnak neveznék. Nincs olyan giga-mega beruházás amibe Lőrinc ne pisilne bele. Persze nem neki fog megsavanyodni a dinnye, hanem azoknak a cégeknek akik szintén szeretnének focizni, de labdába sem rúghatnak.
Lölő a nemrégiben alapított cége (vagy hozzá köthető)  2017 decemberében lett alapítva 5 millió forint tőkével és Felcsúton van bejegyezve.
RM International Zrt
Cégjegyzékszám: 07-10-001498
Adószám: 26189709-2-07
Székhely: 8086 Felcsút, 0311/5. hrsz.
Magyarországon néhány a Fideszhez köthető nagyvállalkozó kap kiemelkedő anyagi haszonnal járó munkát. Ez a beruházás nem EU-s pénzből épül, itt a kínai kormány a nagy beruházó, akiktől pénzt nem igazán lehet lenyúlni.

Hirdetés

 

 
Persze ez mind nem igaz, hiszen a pénz ugyan kínai, de hitelként kaptuk, amit mi fogunk, mi jó adózó állampolgárok visszafizetni. 
De legalább vonaton utazhatunk Belgrádba.
Persze ez a másik hülyeség, mert Kelebia még nem Belgrád. 
Rajta kívül, még két kínai cég van jelen, amivel a magyar vállalkozás konzorciumban indult. Én már akkor büszke leszek, ha 130-nál gyorsabban mehetnek rajta a vonatok. Azt viszont nem tudom, hogy hány magyar munkás fog részt venni az építkezésen.  A vonal 160 km hosszú és igazándiból létező vonal, csak most kétvágányúsítják. Aztán az sem elhanyagolandó, hogy nem fog semmilyen település mellett elhaladni, tehát a kutya nem fog rajta utazni. Kíváncsian várom a fejleményeket.