Mutassuk meg a KÉP-es felünket végre!

Nem könnyű év van mögöttünk. A magyarországi politikai légkör soha nem volt annyira kevéssé belélegezhető, mint 2016-ban. Országunk polgárainak boldogulása, és jó közérzete egyre távolabbinak tűnik ebben a közéletnek nevezett adok-kapokban.

Az önös érdekek és hatalmi csatározások közepette eltűnni látszik a mindennapok békéje, és a jövőnk is egyre sötétebbnek mutatkozik. Amennyiben nem leszünk KÉPesek legalább a hazánkban egyetértésre jutni bizonyos közös értékekben, úgy végképp elszalad mellettünk a Világ.

A Közös Értékek Pártjának elsődleges célja, hogy a 2017-es évvel kezdve megteremtse a konszenzus lehetőségét arra nézve, hogy végre kilábaljunk ebből a sehová nem vezető belpolitikai marakodásból. Szinte minden ideológiában, politikai irányvonalban, pártban létezik olyan érték, amelyeket megtartanunk létfontosságú.

Ezeket az értékeket kell megtalálnunk, és közös nevezőre hoznunk. Mindazokat, akik így gondolkodnak, várunk szeretettel, mert csak közösen lehetünk KÉPesek arra, hogy egy biztonságos, élhető országot alkossunk Magyarországból.

Ezen túlmenően: Az anyagi biztonság alapfeltétele a családi boldogságnak, a jó egészségnek és a szellem szabadságának.

Közös Értékek Pártja Kőbányai Alapszervezete

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .