MZP – aki fingatja az ellenzéki összefogást

Hatalmas erővel esett neki az ellenzéki összefogásnak és azon belül nem kicsit Gyurcsány Ferencnek. Az un. bal liberális ellenzéki oldal, most már ki is kér magának.

Márki-Zay minden fórumot megragad, hogy a Gyurcsány féle összefogást és annak jelöltjét Dobrev Klárát kigolyózza. Igaz, ami igaz MKP stílusa és kemény beszólásai joggal zavarhatja az ellenzéket, hiszen ezzel csak azt éri el, hogy a Fidesz jobb oldal röhögni kezd.

És mi van akkor, ha ez az egész megint csak színház. Gyurcsány piszkosul a nejét akarja látni a miniszter-elnöki székben és ehhez megvan az esélye. Gyurcsány nagyon ki akarja köszörülni azt a csorbát, amit 2006-ban elkövetett. Bizonyítani akar. Hogy kinek?

Első sorban magának. Magának, hogy ősi ellenségét Orbán Viktort legyűrje. Persze az is egy színházi előadás. Nem akar Ő már semmit. Létét maga az orbáni klientúra tartja fent, hiszen már csak az Ő személye az, akit fel tudnak mutatni, mint ellenség. Már nincs Soros, a migránsok is csak néha-néha kerülnek elő a zsákból.

MZP ezt tudja. És lehet azt is tudja, hogy ha Dobrev nyer, akkor tényleg Orbán nyer.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .