“Undorító, mocskos, tróger” – A Fidesz szerint Gőgös viselkedése példa nélküli

“Undorító, mocskos, tróger”
“Undorító, mocskos, tróger”

A Fidesz szerint elfogadhatatlan és példa nélküli hangnemet engedett meg magának Gőgös Zoltán MSZP-s politikus Lázár János miniszterrel szemben az Országházban, ami miatt le kellene mondania mandátumáról – tudatta a nagyobbik kormánypárt frakciója az MTI-vel.
Közleményük szerint a magyar gazdák elleni indulattól hajtott szocialista képviselő stílusa és felszólalásának tartalma is elfogadhatatlan volt, egyúttal felszólították Gőgös Zoltánt, kérjen bocsánatot, és vonja vissza a szerintük minősíthetetlen hangnemben előadott szavait.
Gőgös Zoltán mai parlamenti felszólalásában a mezőhegyesi mintagazdaság jövőjéről érdeklődött, majd a miniszter által elmondottakat “undorító, mocskos, tróger, szemét válasznak” nevezte.  Gőgös Zoltán előzőleg szóvá tette, hogy Lázár János nem ment el a vasárnapi demonstrációra. Lázár úgy reagált, embereket vezetnek meg a munkahelyükkel zsarolva, és magántulajdonú nagybirtok mellett szerveztek tüntetést. A szocialistáknak az érdekük, hogy cselédek legyenek ebben az országban, nekik meg az, hogy önálló egzisztenciák legyenek – tette hozzá.  Felidézte, a szocialista politikus mondatát, miszerint, úgy volt jól, ahogy volt, és azt kérdezte, akkor miért privatizálták, miért adták el a mintagazdaságot. Kiemelte: új állami mintagazdaságot próbálnak szervezni, és garantálni fogják az ott dolgozók állását.

 Gőgös Zoltán viszonválaszában úgy fogalmazott: Ők nem hergeltek senkit és nem a menedzsmentért álltak ki, hanem azért “a négyszáz szerencsétlen emberért, akikből földönfutót csinálnak”. “Maguk utolsó gazemberek” – mondta az ellenzéki politikus, hozzátéve, ő soha nem adott el semmit és nem is fog. Lázár János minderre azt felelte: “Ha önök kormányoznának, az várna az országra, amit Gőgös Zoltán képvisel személyében és stílusában”.
Forrás: pestisracok.hu
Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .