Hírek

Mindnyájan ismerjük Máriát

Igen Sándor Máriáról van szó. A fekete ruhás nővérről.

Nem vagyok alkalmas vezetőnek. Mindenkinek hiszek, aztán rájövök, mások csak saját céljaikra akarnak felhasználni. Azt hittem, az emberek jók. Rájöttem, nem azok. A legtöbben önzők, épp a nyomor miatt, amiben élnek: az állandó nélkülözés, az állandó igazságtalanságok miatt. Csalódtak bennem, csalódtam bennük 

mondja Sándor Mária. Állandósuló konfliktusai miatt öngyilkosságot kísérelt meg, felvágta az ereit, de megmentették. Azt mondja, békében szeretne élni, emelt fővel kilépni a közéletből. Egyszer már abba akarta hagyni, mégis maradt. Kár volt, ráment az egészsége. írja a 168ora.hu


Szomorú történet. A kihasználtság érzése támad meg, mikor ezeket a sorokat olvastam. Egy ember, aki szeretett volna tenni valamit azért, hogy jobb életet élhessünk. Egyedül maradt harcában. Nem volt profi. Nem volt politikus. Egyedül volt, és egyedül is maradt. Szomorú történet lett az övé.
A 168 óra riportot készített vele. Kéri olvassuk el végig. Megtesszük.

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..