Itt jön Habony

Csak fel ne jelentsen
Csak fel ne jelentsen

Van egy kedves barátom, akit némi hasonlóság miatt Habony Árpádnak neveztem el. Még a telefonomban is így szerepel. Nos, neki sok köze – semmi – nincs ahhoz az Árpihoz, akiről sok mindent nem lehet tudni, maximum azt, hogy miniszterelnökünk legközvetlenebb tanácsadója.
Amiről elhíresült – többek között – az a csodás laptop táskája, az V. kerületi ingatlan mozgásai és jelenleg a kormánypolitika menedzselését is folytató izraeli származású Arthur J. Finkelstein kötött üzleti együttműködése.
Mr. Flinkelstein a világ egyik legjobb provokatőr oktatója, de itt most nem róla szeretnék beszélni. Van nekünk egy saját Habonyunk, aki most közhírré tette, hogy mindenkit beperel, aki rossz hírét kelti. Ez olyan Pálfy G-s megnyilvánulás, ami nem való nagyságához. Mert mint ahogy  azt egy latin mondás tartja: „Aquila non captat muscas”, ami magyarul annyit jelent, hogy a sas nem kapkod legyek után.
Úgy látszik Árpád még sem akkora sas. Ő kapkod. Remélem a perek alatt költségmentességet is fog kérni, hiszen halványlila gőzünk sincs, hogy miből keresi a pénzét.
Csak nehogy Simi sorsára jusson.
Arold Péter
hivatásos rosszhírkeltő

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .