Budapest, 2015. augusztus 21., péntek (OS) – Botka László adja vissza a szegedieknek a vasútállomásukat!

Jobbik
Jobbik

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
 Botka László adja vissza a szegedieknek a vasútállomásukat!
Botka Lászlónak nem volt semmilyen mondanivalója a keresztény államalapításunk ünnepén sem. Hónapok óta nem foglalkozik a városunkat egyre nagyobb mértékben elárasztó migrációs problémával. Szeged polgármesterét nem érdekli a szegedi családok ezreit sújtó közbiztonsági kockázat.
Tíz nap múlva, szegedi gyerekek százai kelnek útra az iskolakezdés miatt, teszik mindezt az embercsempész bandák által uralt és a migránsok által megszállt szegedi közterületeken keresztül. A több ezer egyetemista pedig a polgármester által kijelölt, Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati cégei által finanszírozott, a vasútállomás előtt kialakított menekülttáboron keresztül érkezik a városunkba. A vonattal ideérkező utasok, valamint a szegedi emberek sokasága hónapok óta nem tudják használni a több milliárdból felújított Indóház teret, mert a migránsok a szökőkútban mosakodnak, a padokon alszanak és egyéb szükségleteiket is itt végzik el. Botka László pártpolitikai aktivistái a vasútállomás előtt nyilvánosan borotválják, fürdetik az illegális bevándorlók tömegeit, mintha az egyik legszebb szegedi terünk, egy „nagy fürdőszoba” lenne.
Felszólítjuk Botka Lászlót, hogy függessze fel a hónapok óta tartó szabadságát, jöjjön vissza Szegedre és tegyen megfelelő intézkedéseket a szegedi iskolás gyerekek megvédése érdekében!


Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
Követeljük az Indóház téren lévő menekülttábor megszüntetését, adja vissza a szegedieknek a saját terüket!

Tóth Péter, a Jobbik szegedi önkormányzati képviselője
Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .