"Lázár HAZUDIK" – írta ki a Hír Tv felelős szerkesztője

Fotó forrása: Google
Fotó forrása: Google

György Zsombor, a Hír Tv és a Magyar Nemzet munkatársa szerint éppen a fordítottja igaz annak, amit a Miniszterelnökség első embere csütörtökön mondott: nem a Simicska-tévé bojkottálja a Fideszt, hanem „a kormányzat bojkottálja a Hír Tv-t, a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót”. A Fidesz tapolcai jelöltje sem adott nekik interjút – írta a Hír Tv munkatársa.
Élesen reagált a Miniszterelnökség vezetőjének csütörtöki nyilatkozatára György Zsombor, a Hír Tv felelős szerkesztője.
Mint arról beszámoltunk, Lázár János a szokásos kormányinfón arról beszélt, hogy a Simicska-birodalom, közelebbről nézve a Hír Tv, illetve a Jobbik között szép barátság van kibontakozóban.
György Zsombor pénteken a Facebookon válaszolt Lázár nyilatkozatára, amit a Mandiner vett észre. György először is idézte a minisztert, aki állítólag azt is megjegyezte, hogy a Hír Tv-n mostanában diszkriminálják a kormánypárti politikusokat.
Majd így folytatta a Hír Tv munkatársa: „mint a televízió felelős szerkesztője ezúton ki- és bejelentem, büntetőjogi felelősségem teljes tudatában, hogy Lázár János nem csak cinikus, hanem egy hazug politikus. Még egyszer: HAZUDIK!!! A valóság az ő állításával szemben az, hogy a Fidesz és a kormányzat bojkottálja a Hír Tv-t, a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót, a demokrácia alapvető elveit, értékeket rúgva fel. Megjegyzem, a Fidesz tapolcai jelöltjét is felkértük, hogy adjon interjút. Ő ezt elutasította. A végeredményt mindenki ismeri. A tanulságokat mindenki levonja” – írta György Zsombor.
Forrás: hvg.hu

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .