Egyéb, Hírek, Jobbik, Párt hírek, Politika hírek

Folytatódó nyilatkozat háború Sneider-ügyben

Sneider Tamás Jobbik
Sneider Tamás Jobbik

A Jobbikos Sneider Tamás egy nemrég nyilvánosságra került felvételen arról beszélt, hogy “Kedves, aranyos gyereknek kell mutatniuk magukat”, azért, hogy a választóknak szimpatikus legyen a Jobbik – de igazából az elképzeléseik nem változtak. Az MSZP szerint itt a bizonyíték, hogy a Jobbik továbbra is egy szélsőséges, bűnözőkkel együttműködő párt. Sneider Tamás szerint nevetséges, amit az MSZP csinál.
Sneider Tamás egy kiszivárgott hangfelvételen beszélt arról, hogy radikalizálni szeretnék a táborukat. Ehhez azonban először olyan kommunikációt kell folytatniuk, amivel a lehető legtöbb embert kötik magukhoz. A Jobbik alelnöke a felvételen hangsúlyozza: az Országgyűlésben nem beszélhet úgy, ahogy szeretne. Sneider Tamás többször külön kiemeli a nyugdíjasokat, akiket szerinte úgy kell meggyőznie a Jobbiknak, hogy kedves, aranyos gyereknek mutatja magát.
A Jobbik a korábbi harcias hangnemét a tavalyi kampányban puhította fel. Vona Gábor például kiskutyákkal fotózkodott. Most viszont a kiszivárgott hangfelvétel kapcsán azt írják az internetes újságok, hogy lehullott a lepel a Jobbik „cukiságkampányáról”. Mert Sneider Tamás elismeri, hogy valójában többféle kommunikációt alkalmaznak.
A kiszivárgott hangfelvétel miatt Sneider Tamást az MSZP és a Magyar Liberális Párt is lemondásra szólította fel. Sneider Tamás nevetségesnek nevezte, hogy az MSZP le akarja őt mondatni. És bár a kiszivárgott hangfelvételen arról beszél, hogy különböző módokon kell kommunikálnia a Jobbiknak, csütörtökön mégis úgy fogalmazott: pártja konzekvens a programjához és az elképzeléseihez. Szerinte az MSZP másfél év után vette észre, hogy a Jobbik programja nem változik.
Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese ugyanakkor azt mondta: a kiszivárgott hangfelvétel alkalmas arra, hogy megkérdőjelezze a Jobbik működését, amelyik továbbra is egy szélsőséges, bűnözőkkel együttműködő, a szegényeket kihasználó és a nyomorból csak politikai hasznot húzó párt. Az MSZP-s politikus hozzátette: a kiszivárgott felvétel ügyében kezdeményezik a Nemzetbiztonsági Bizottság összehívását.
Forrás és videó: hirado.hu

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

5 + tizennyolc =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..