A pofátlanság teteje

Csata egy Facebook oldal miatt?

Önkormányzati rendelet szabályozza a városrészek illetve a címerek használati jogát egy jogszabályában. mely tartalmazza közösségi együttélés alapvető szabályait is. Nos Kőbányán egy Facebook oldal neve miatt szankcionálnák annak adminisztrátorát jelezve az esetleges 5-150.000,-Ft-ig történő büntetését is.
Mint azt már a kerület mindennapjaival is  foglalkozó portál is megírta, a kerületi önkormányzat rosszallását fejezte ki egy Facebook oldal miatt, melyet Kőbánya-Kertváros Városszéli telep néven üzemelteti Arold Péter, a városrész egyik lakója.
Újabb fejlemény az ügyben. Új bejegyzésében a miértekről szól.

“Szervusztok, jó reggelt! Egy jó akarom tegnap este – mivel akkor olvasta a beírásom – felvilágosított, hogy miért is kaptam idézést a Polgármesteri Hivataltól. Nos a sejtések egy része beigazolódott. Alapvetően az oldal név választása a probléma, azon belül a név nevében tett esetleges beírások, vagy hozzászólások…”

 

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..