Mint ha semmi nem történt volna

Gondolkodó ember

A királyi televízió szokása szerint továbbra sem hajlandó tájékoztatni a nézőit, hogy a Pesti úti idősotthonban lezajlott az ellenőrzés és nem találtak törvénysértést. 

Persze nem kötelező őket nézni, de az ember zsebében kinyílik az a bizonyos bicska, amikor belehazudnak a pofájába és tényként közölnek egy már tegnap megdőlt állításukat. Továbbra is verdiktként kezelik és tolják le a torkunkon a tegnap délután kiadott vizsgálat eredményének ellenére, hogy Karácsony az egyedüli felelős ebben az ügyben.

Külföldön élő ismerősöm miután napvilágra került a jegyzőkönyv továbbra is a Főpolgármesterben látja a koronavírus elterjedésének okát, ha nem is országosan, de a Pesti úti otthonban mindenképp. Nem számít sem neki, sem a közszolgálati médiának, hogy a meccsnek vége, nincs bűnös. Pontosabban Karácsonyt nem terheli felelősség.

A magyar kormány jogszabályt módosított, embereket hallgat ki, börtönnel fenyegeti azokat akik szerintük álhírt terjesztenek. Igaz. Van egy néhány tökkelütött marha, aki azt teszi. De kérdezném a mélyen tisztelt ellenzéki urakat. Miért nem tesznek feljelentést álhír terjesztése miatt az MTVA ellen? Miért kell az úgy nevezett „közmédia” mindennapos mocskolódását és hazugságait hallgatni, nézni?

Kérdem én? Hogy van a gyomra azoknak a bemondóknak, akik tegnap elolvassák, hogy mi lett a vizsgálat vége, ennek ellenére rezzenéstelen arccal mondják be másnap délután a hazugságot?

hogy van ez tisztelt ellenzék?

 

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .