Vélemények

Álljon már meg a menet!

A. Péter

Kiemelkedő munkájának elismerése képpen kitüntetésre javasolják Müller Cecíliát. A kitüntetést a HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET javasolja. A közlemény az MTI oldalán is olvasható. 

Hirdetés

 (OS) A civil szervezet a sajtón keresztül mond köszönetet Dr. Müller Cecilia Főorvos Asszonynak, a járvány kezdete óta kifejtett szakszerű, megnyugtató orvosi, emberi tevékenysége kapcsán. A koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben rendkívül fontos a társadalom  minden részletre kiterjedő őszinte, világos tájékoztatása, elkerülendő, hogy az álhíreket terjesztők miatt ne alakuljon ki pánikhangulat az emberekben.
Jóllehet a járvány vége még nem látható, azt máris észlelik az emberek, hogy a Főorvos Asszonynak kiemelkedő szerepe van a veszély elleni küzdelemben, melyet bizonyítanak a járványról nap, mint nap közzétett adatok is. A Honfoglalás 2000 Egyesület kéri, hogy a kormány méltányolja Müller Cecília kiemelkedő teljesítményét, és alkalomadtán a legmagasabb állami kitüntetés odaítélésével díjazza.
Kérjük továbbá, hogy a kormányzat ne feledkezzen meg mindazok erkölcsi és anyagi elismeréséről sem – orvosok, egészségügyben dolgozók, kormányzati szervek és személyek  – akik, ill. amelyek áldásos tevékenységükkel közreműködnek a veszély elhárításában.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – PANNONPULI.HU
Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

Szóval nem tudom hová tegyem az agyam. Elég, ha csak simán nem veszek tudomást erről a közleményről, vagy kezdjem el boncolgatni a háttéreseményeket és a végén elcsodálkozni azon, hogy meg is fogja kapni. A kérdés már csak az, hogy miért is?

A domain 2009-09-16 23:00:10 kor került regisztrálásra és egy ingyenes WordPress motor kezeli a tartalmat. Impresszum, adatvédelem sehol. Cím telefonszám sehol. A tulajdonos az új GDPR szabályok miatt ismeretlen.

Amit tudunk:

pannonpuli.hu
Domain-használó neve: Honfoglalás 2000 Egyesület
Utca, házszám: Ali u. 7.
Irányítószám, település: 1025 Budapest
Ország: HU
Telefon: +36 (1) 326 8956

A kormány nem régen bevezetett jogrendje 5 év börtönnel fenyegeti az álhírterjesztő oldalakat. Komoly több évtizedes portálok kerülnek veszélybe, de az MTI leközöl egy soha nem volt senki oldal közleményét. Cilike miatt. Nesze neked jogrend. Persze legyinthetnénk rá, de nem tehetjük, hiszen az MTI sem teszi.

Persze az MTI nem ingyen tette, hogy leközölte a közleményt, az pénzbe kerül. De kérem. Ezzel az erővel már Piri néni ludas kása receptjét is leadhatja, ha fizetnek érte?

Olvassa el ezt is
A bukott képviselő esete a sánta kutyával

Meglehet, sokan sajnálják a szegény kabinetfőnököt, amiért nem tudta vállalni önkormányzati képviselői feladatait. Azt viszont senki sem érti, miért volt Elolvasom

Egy jobboldali a baloldalról

Mondom én Figyelemre méltó beszélgetés zajlott le köztem és egy 67 éves villamosmérnök között. A csevej, Elolvasom

Ki mondja meg, mi az álhír?

A Pesti Srácok cikkét az egész kormánymédia leszemlézte, az Origótól kezdve a HírTv-n, Magyar Nemzeten át egészen a hirado.hu-ig. Sőt még a Terror Háza Múzeum főigazgatója, Elolvasom

Gólya viszi a fiát

Arold Péter A elmúlt közel 10 év - és nem is említem az előző plusz 10 év időszakát - bebizonyosodott, Elolvasom

Megosztás

Érdekel minket az ön véleménye is! Ossza meg velünk!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..