Amikor felköpnek és aláállnak

Nem szidom őket, mert egytől egyig töröl metszett parasztgyerek, Orbán, Lázár, Áder, köteles bajusz király, vagy Csepelen cseperedett káder maradék. Egy kutya. Hogy mekkorát fordultak, 1993 óta? Amekkorát a gerincük engedte. Egójuk azóta nagy, amióta az a hülye magyar hagyja. Pontosabban, amióta hülyíteni lehet a magyart. Csipás szemű fideszesek a forró lángos körül ténferegve nem látják, ami a napnál is világosabb. De sebaj. Miknél magasabbra szárnyalak, annál mélyebbre zuhannak.
A legnagyobb hibájuk az, hogy internet analfabéták, vagy a felsőbbrendű tudatuk nem engedi láttatni a múltat. Pedig volt.
Áder János 1993 szeptember 28.
 

és az ő néhány pontja:

  • Nem támogatjuk azért, mert elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon,
  • akik nem adófizetõ polgárai az országnak,
  • és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötõdése nincs is már az országhoz.
  • Nem támogatjuk a választójog kiterjesztését azért sem, mert sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága.
  • Nem támogathatjuk azért sem, mert ez jelentősen növelné a költségeket.

Minden rendben az agyakban Fideszes urak?

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .