Elkezdődött a kampány. A lakájmédia is beindult.

Sokkoló híreket közöl a kormány csecsén gyarapodó média.

„Hétvégén Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje egy kétségbeesett hangvételű nyílt levélben hívta közös ünneplésre az ellenzéki pártokat március 15-ére. Ezt nagy hallgatás fogadta egy napig, végül egyedül Gyurcsányék reagáltak. De hogy?
Kiadtak egy közleményt, amelyben leszögezték, hogy a DK és az MSZP vezetői már hetekkel ezelőtt megállapodtak erről és Gyurcsányék intézkedtek is. A közleményben még véletlenül sem olvasható sem Karácsony, sem pedig pártjának, a Párbeszédnek a neve. Összhang, az biztos, hogy nincs az ellenzéki pártok között. Ráadásul Karácsonyt a szocialisták sem kedvelik, enyhén szólva. Vele kapcsolatban a két leggyakrabban használt szó: áruló és esélytelen.” 

írja az  az Origó, mely nem régen még pártatlanul tájékoztatta az olvasóit.
De nem maradt csendben a többi lakájmédia és már – már isteni tudattal szórja a szarnál szarabb híreivel és természetesen mindezt abban a tudatban, hogy igaz is. De nézzük a mindenki által Prosti Srácoknak titulált, a kormány szarcsinbókjain csüngő „hírszerkesztőket”.

„Bár már plakátja is volt, Tóbiás József, az MSZP korábbi elnöke és országgyűlési képviselője mégsem indul el az érdi választókerületben, visszalépett ugyanis egy “nímand” javára. Tóbiás Facebook-videóban jelentette be, hogy a helyben amúgy teljesen népszerűtlen egykori SZDSZ-es álcivilt, Csőzik Lászlót indítja el az MSZP. A vak is látja, hogy az MSZP-DK döntése ebben a választókörzetben Vágó Sebestyén jobbikos jelölt esélyeit növeli, miközben a Jobbik legutóbb szombaton tagadta le a PS kamerájának, hogy titkos választási paktumot kötöttek volna a baloldallal.”

Egyébként ha már a PS a titkos fúzióról beszél, az már csak az attól való félelem, hogy mi van, ha TÉNYLEG AZ VAN? A Fidesz hatalmát ugyanis csak a választókerületben lehet megtörni és lehet az ellenzék erre készül, de ezt miért kötné bárki orrára is? Főleg a PS orrára, ami már amúgy is foglalt A MUNKAADÓJA SEGGE MIATT.
De hogy ne maradjon szenzáció nélkül a Habony Média zászlóshajója a PROSTI bocsánat RIPOST olvasói is hát akkor az a megrökönyödés.

„Meg­hök­kentő, de igaz, az elő­ze­tes le­tar­tóz­ta­tás­ból, a bör­tön­cel­lá­ból kez­dett alá­írás­gyűj­tésbe a di­ák­pén­zek el­tün­te­té­sé­vel meg­gya­nú­sí­tott po­li­ti­kus.”

Nem pártolom a meggyanúsítottat, de itt is csak az történik, amit  törvény engedélyez. Mi itt a bökkenő? Jah, hogy a fagyi visszanyal?
Ámen

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .