Nyílt levél, egy név bitorlójának

Arold Péter
magamTudod PS te azért vagy gerinctelen, mert beállsz egy olyan banda mögé, aki nélkül Te nem lennél. Ezért félsz, de rendesen. Ezt még meg is értem. De olyan nemtelen fegyvereket vetsz be, ami már a hányinger küszöbön igen régen túl van. Ilyenkor 2006-ra gondolok. Amikor azt mondtátok, hogy hazudtok éjjel nappal. Mint most ti. Ti mint egy erkölcstelen lezüllött banda, aki bitoroljátok azok nevét, akik 56-ban valóban azért harcoltak, hogy ne lehessen többé diktatúra. Még puha sem, mint most. Ti, kik csak félelemből szolgáljátok egy idióta fantazmagórikus ábrándozásait, miszerint ő lesz Európa megmentője. Ti, kik bizonyítatlan vádakkal próbáljátok ellenfeleiteket besározni, nem gondolva arra, amit már a Róma is tudott.
„Fortuna volubilis errat”.   A szerencse forgandó.
Mindezt parancsra. A ti vezéretek ideje is véges és akkor hová bújtok? Nem féltek attól, hogy sehonnani bitang emberek lesztek, kik számára e világon nem lesz  hely? Mi hajtja a szíveteket? Az eszeteket? A pénz, posztó? Mi? A magyar öntudat? A hit? És ha a hit miért hiszitek, hogy soha nem kell azzal elszámolni? A politika mára már nem az ami volt. Tudom. De, hogy gerinc nélkül kiszolgálni egy korrupt kormány korrupt vezetőjét? Egyikőtök sem tizenéves már. Ti Pesti Srácok. Remélem eljön a ti számvetésetek ideje is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .