Ronald J. Tromf

Hová vezet ez az út?

A kormánymédia alapszabálya. Dezinformálni. Folyamatosan. Félrevezetni. Folyamatosan. Lejáratni. Folyamatosan. Reagáás a Pesti Prostik cikkére, ami a Szent Margit kórház rüh fertőzéséról szól.
Higgyék el uraim. A rémhírterjesztés büntetendő. Ugye Pesti Urak? Vagy önök úgy gondolják, hogy a lepukkant egészségügy beleharap a saját farkába és bemondja az igazat? Maguk tisztelt Pesti Urak, akik az írást Mr. Habony szak és elvtárstól tanulták, aki megmondta, hogy ki kell venni az ellenzék kezéből a még nála lévő médiákat – volt elég – és bulvárrá kell zülleszteni nagypofájú, tudatlan és seggnyaló magukat újságíróknak nevező senkiháziakkal, és aztán mehet a jöhet. A már amúgy is, még az eü.-nél is szarabb állapotban lévő ellenzéket a végső elkeseredésbe kergetni, de azért felajánlani, ha nem ellenünk, velünk szerepet. Főnökük oktatója igen jó munkát végzett. Putyin tapsolhat. De a magatok fajtája soha nem fogja észrevenni, hogy ez az út egyenesen a MEDVE karjaiba kerget minket és odajutunk vissza ahonnan indultak apáitok. A puha diktatúrába. Aztán még visszább. A Rákosi időkbe. Ahol a barátból hamar lett ellenség. Ezt ne feledjétek tisztelt Pesti Urak.

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

három × 1 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..