Drágán bérel budit a rendőrség?

Piszkos ügy:

A CSONGRÁD-MEGYEI RENDŐRSÉG 200 MILLIÓÉRT BÉREL 15 DB TOI-TOI VÉCÉT 36 HÓNAPRA. AZAZ HAVI 5 MILLIÓT FIZETNEK 15 WC BÉRLÉSÉÉRT, TAKARÍTÁSÁÉRT ÉS KARBANTARTÁSÁÉRT.

Azaz a rendőrség havonta 333 ezer forintért bérel egy műanyag budit.

Ebben nincs benne a kiszállítás, azt 75 ezerért vállalták budinként. Ez elég büdös, ennyiért a belvárosban lakást is lehetne bérelni… De ha a neten kattintgatunk néhányat, akkor is találunk havi 30 ezerért, hetente takarítva mobilvécéket.

Feljelenteni minek őket, majd legfeljebb azt írják, hogy nem hűtlen kezelés, csak „nem fogta be a tudatuk”, hogy ez így kicsit drága. A jó hír, hogy úgy tűnik, ezt a bizniszt még nem nyúlta le Mészáros vagy Tiborcz, de az sem öröm, ha valódi vállalkozást bíz meg méregdrágán a rendőrség.

Amúgy itt is sikerült egy ajánlattevőből választani…. Persze azt, hogy valójában mekkora a túlárazás, csak akkor tudhatnánk, ha elérhető lenne a teljes szerződés és mellékletei, de utóbbit jó fideszes szokás szerint nem teszi közzé a rendőrség (a melléklet lenne ugyanis a fontosabb, maga szerződés semmi konkrétumot nem tartalmaz az áron kívül. A közbeszerzési dokumentumok így is döbbenetesek, az első kommentben megtalálja a linkeket.

A rendőrség cáfolata a police.hu oldalon

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság visszautasítja Hadházy Ákos nagy nyilvánosság előtt tett állítását, amelynek értelmében a pályáztatás és elbírálás jogszerűtlen lett volna.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő 2022. január 30-án 7 óra 56 perckor Facebook-on közzé tett bejegyzésével ellentétben a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság leszögezi:

A rendőrség 225 ezer forint/hó ellenértékben bérel mobil toalettet. Ez az összeg a jelenlegi piaci áron is rendkívül kedvező, naponta 500 Ft-os költséget jelent. A szerződés keretmegállapodás, amely mozgási lehetőséget biztosít, a mobil WC-k és szolgáltatások tekintetében. A 15-ből 7 mosdót a határvédelmi szolgálatot ellátó rendőrök és katonák használnak, itt csak bérleti díjat fizet a rendőrség, míg a többi WC az ország két legnagyobb határátkelőhelyének utasforgalmában biztosítja a kulturált mosdóhasználat lehetőségét. Ezeken az átkelőkön több tízezer ember fordul meg naponta, amely miatt a pandémiás időszakban a mosdókat speciális módon és speciális szerekkel, gépekkel naponta akár többször is takarítani kell.

A pályáztatást a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény 81.§-a szerinti, uniós értékhatárt elérő nyílt eljárásban folytattuk le. Jelen eljárás keretében bárki ajánlatot tehetett volna azonban mindösszesen 1 érvényes és 1 érvénytelen pályázat érkezett be, a többi érdeklődő nem vállalta a kihelyezett mobil WC-k napi takarítását.

Ha Hadházy Ákos megkereste volna a rendőrséget, készséggel álltunk volna a rendelkezésére és minden segítséget megadtunk volna egy tényszerű bejegyzés megírásához.

Korondy is beszállt a ringbe valami bennfentes.hu-ra hivatkozva

Nincs is annál szebb, mint amikor a baloldali „árnyékkormány” leendő korrupcióellenes miniszterét hazudozáson kapják:
🤥 A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bizonyítékkal cáfolja és kategórikusan visszautasítja Hadházy Ákos nagy nyilvánosság előtt tett megalapozatlan és vádaskodó állítását, mely szerint 200 millió forintért bérelnek 15 db mobil toalettet 36 hónapra.
🔥 Hadházy Ákos HAZUDOTT!

Hát? el lehet dönteni, hogy ki hazudott

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .