Gyula kitalálta mi lesz a nyugdíjasokkal

magam


Arold Péter
Nagy vonalakban.

„Az MSZP nyugdíjasoknak szóló programja három elemre, nyugdíjasgarancia-programra, akadálymentesítési és cafeteriaprogramra épül – mondta az ellenzéki párt elnöke pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.” –

írja honlapján az MSZP. Még nem unják.

” Az ellenzéki politikus elmondta, a fizikai akadálymentesítésen túl azt is biztosítani kell, hogy a nyugdíjasok járulékmentesen dolgozhassanak. Ide tartozik a korengedményes nyugdíjazás lehetőségének bevezetése, a szolgálati nyugdíj megteremtése és az érdemi érdekegyeztetés – sorolta.” – folytatta.

De kérdem én. Miért akarjon egy nyugdíjas dolgozni, ha jó lesz neki anélkül is? Emlékeztetek.

” nyugdíjasgarancia-programra, akadálymentesítési és cafeteriaprogram”

Annak is örül, hogy a nyugdíjasok még bíznak bennük.

„A pártelnök hangsúlyozta: büszke arra, hogy az MSZP-t sokan támogatják a nyugdíjasok közül. A nyugdíjasok a következő időszakban is bátran bízhatnak a szocialistákban. A szocialista párt képviselni fogja a nyugdíjasok érdekeit minden egyes pillanatban – fogalmazott.”

De miért? Szeretem a nyugdíjasokat. Talán egyszer én is leszek. Úgy 30 év múlva 85 évesen. De ez legyen a legkevesebb. Azt mondja meg nekem valaki, hogy miért kell minden 4 évben a nyugdíjasokra támaszkodva harcolni a parlamenti székért? Mert ők elmennek szavazni. Már időtöltésből is. Hogy maguk, vagy a felnövő unokák miatt? Azt sajnos nem tudom. Csak azt, hogy sajnos ők azok, akik legkevésbé fogják élvezni az esetleges jót. Miért? Mert már sajnos nem élnek még 40 évet. De miért nem a fiatalokat próbálják megszólítani? Tényleg! Ki akarja a fiatalokat, vagy akár engem, megszólítani? Most nyírjatok ki, de miért nem olvasok olyan programot, ami engem – 30 évvel a nyugdíj előttit – is érdekelne? De miért?
De megnyugodtam. Hiszen

Kitért arra, hogy 2018 reményeik szerint a változás éve lesz Magyarországon. Hozzátette: a következő időszakban, hetente-kéthetente bemutatják az egyes társadalmi csoportoknak szóló ajánlatukat.

Akkor várok még 1-2 hetet. Hónapot. Évet. Évtizedet.
De olvassátok el ott ahonnan ez is van.


 

 

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .