NE TEGYÉK MAGYARORSZÁGOT BEVÁNDORLÓORSZÁGGÁ!

20170702_184348Amikor a Fidesz felkéri a kormány a címben megfogalmazott helyzet elkerülésére, akkor az olyan, mint ha én megkérném magamat, hogy ne szarjak a perem alá.
A Fidesz oldalán a következő kéréssel fordult saját magához a párt.

A Fidesz a leghatározottabban kéri a kormányt, hogy álljon ellen minden olyan brüsszeli törekvésnek, amely bevándorlóországgá tenné Magyarországot

– mondta Hidvéghi Balázs pénteki sajtótájékoztatóján. Nekem nincs bajom az elmeroggyantakkal, mert az a szaktekintélyek dolga, de ez már súrolja, sőt üti is a kéténűséget, amit a hozzáértők, skizofréniának hívnak. Itt semmi alapon nem akarok egy doktori disszertációt közzé tenni főemberünk identitási zavarairól, de az is megérne egy misét.
Persze mondhatnók, hogy a demokráciában egy párt felkérheti a kormányzó pártot, hogy ezt, vagy azt vitassák meg, de itt az un. parlamentáris demokráciának se híre, se hamva.
Persze a hülyeséget lehet tetézni, ezért még hozzátette:

A Fidesz arra kéri a kormányt, hogy a leghatározottabban álljon ellen ennek a nyomásgyakorlási kísérletnek is. Magyarország nem fogadhatja el a kötelező kvótákat és nem tehetik bevándorlóországgá – fejtette ki a kormánypárti politikus.

De ha borzongani akar, ám legyen. Olvassa el a teljes kérést és annak indoklását is. Már ha még hányni akar.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .