Akár golyóálló mellény is lehet…

Orbán zakója kissé szélesre sikeredett. A napokban egy furcsa fotóval illusztrálta a szolidaritásos Kónya Péter országgyűlési képviselő, volt honvéd alezredes, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének exelnöke Orbán Viktor ruházatát, ami arra enged következtetni, hogy a miniszter elnök golyóálló mellényben jár be munkahelyére és azt még ott sem veszi le.
Hogy megtudja a tutit kérdéssel fordult a belügyminiszterhez.

„A Parlament épülete hazánk egyik legjobban őrzött objektumai közé tartozik, ahol számos védett személy végzi a munkáját. Orbán Viktor miniszterelnök a napokban mégis golyóálló mellényben vett részt a parlament plenáris ülésén, melyet egy fotó is rögzített.
Fentiekre tekintettel a következő kérdésre várom válaszát:
Van-e bármilyen terrorfenyegetettség, vagy egyéb fokozott biztonsági kockázat, amely a Parlament épületét vagy az abban dolgozó személyzetet, országgyűlési képviselőket és a kormány tagjait érinti?
A válasz nem maradt el.
 

valasz

De ez nem győzte meg a képviselőt.

„Ha nem golyóálló mellény lett volna Orbánon, hanem, teszem azt, hátfájást orvosló fűző, Pintér Sándor belügyminiszter nyilván cáfolja az állításomat, és utal a kormányfő egészségügyi problémájára. Két lehetőség van. Pintér hazudik, titkolózik, tényleg van terrorveszély, ami komoly szakmai hiba lenne, ugyanis ebben az esetben veszélyben van az összes képviselő. A másik megoldás, hogy Orbán Viktor paranoiás. Én utóbbira tippelek, mert hallom, micsoda hadsereggel járja az országot a miniszterelnök.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .