Megy az adok kapok

Juhász Péter alvilági kapcsolataival mocskolná be 1956 emlékét, Orbán ellen Portik testőrét hívta táncba.

Juhász Péter az Együtt elnöke a Tuareg néven elhíresült Szabó Gáborral és a börtön éveit töltő Portik Tamás bizalmi testőrével igyekszik szabotálni a vasárnapi Kossuth téri megemlékezést, írja az Origo és a Ripost.  Míg az ellenzéki pártok közösen ünnepelnek a Blaha Lujza téren, addig Juhász Péter továbbra is csak a balhékeltésben érdekelt. Ő és az alvilághoz tartozó csapata”füttykoncerttel” készül szabotálni a Kossuth téri 1956 alkalmából tartandó megemlékezést, így járatva le az ellenzéket írja a köztudottan ellenzéki Nyugatifény blog.

Egyre vadabb eszközökhöz nyúl az Együtt nevű viccpárt, mióta úgy döntöttek: mindenkitől elhatárolódnak és majd ők külön fogják megdönteni Orbán rendszerétírja az egyik baloldali fórum. Juhász Péter nem közösködik az ellenzéki pártokkal, melyek együtt emlékeznek meg vasárnap az 1956-os forradalom és szabadságharcról a budapesti Blaha Lujza téren. Az Együtt elnöke a balhékeltésben érdekelt és arra készül, hogy kifütyülik a Kossuth téri ünnepségen résztvevő állami vezetőket, köztük a miniszterelnököt.

Folytatás Pesti Srácok 

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .