Dely Károly a MIÉP alelnöke szerint

dely
Dely Károly

Ezek a „hazafiak” intézték (EL!) a Sorsunkat!… Kádár és tanítványa Horn…
1956 után 1,1 millió embert akart internáltatni Kádár János. (Kahler Frigyes jogász-történész szerint.) A magyar történelem legvéresebb és legsúlyosabb megtorlása Kádár János nevéhez fűződik. A történelmünkben példátlan méretű,- a zömében 1957 és 1961 között zajlott kivégzéssorozat. A Kádár-korszak kezdetén több mint kétszáz embert juttattak bitófára, jeltelen sírokba temették az áldozatok nagy részét, több ezer embert bebörtönöztek. Maga Kádár 280 halálos ítéletről beszélt Mihail Gorbacsovnak 1985-ben. Szinte valamennyien egyszerű MUNKÁSEMBEREK voltak!… (Összehasonlításképpen: az 1848-49-es szabadságharc után Haynau körülbelül 150 embert végeztetett ki, és 1-2 ezer ember kerülhetett börtönbe.) A kádári megtorlás során kb. 20 ezer embert kilakoltattak. Sokan az állásukat vesztették el a forradalom után: pedagógusokat, vasutasokat, katonatiszteket bocsátottak el tömegesen. Az országból becslések szerint 180-200 ezer ember menekült el a megtorlás miatt. A megtorlás, a nyomozások, megfigyelések, lehallgatások, bebörtönzések és nyílt gyilkosságok az egész hatvanas években folytatódtak Kádár titkosszolgálata által!…..
Nézzük, kik is ők?… Két adat is megjelenik Kádárról: az egyik szerint apját Krezinger-nek, a másik szerint Bydzovszky-nak hívták, mindkét forrás zsidó származást említ. Mivel apja még a születése előtt elhagyta őket, így tót származású anyja neve után Czermanik néven anyakönyvezték Fiumében. A kommunista pártban a Csermanek névről magyarosított Kádárra 1943-ban.
És, nézzük az 56-os Forradalom leverésére önként jelentkező tanítványát Horn Gyulát, a szovjet csapatok segítségére létrehozott karhatalmi alakulatok tagját: Az 1932-ben született Horn Gyula apja Horn Géza, az anyakönyvi bejegyzés szerint „izraelita vallású”, vagyis zsidó, anyja evangélikus.
Végkövetkeztetésem egyszerű: sodródó,- betegesen zavart identitású-világnézetű személyek nem vezethetnek Bennünket a Jövőben!… Sem falut,- sem várost,- sem országot,- sem földrészt,- sem a Világunkat!…
Deli Károly, a MIÉP alelnöke

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .