Polgármesteri kitüntetések – Ebben a négyesben nem számít, hogy ki kicsoda

A polgármesteri kitüntetések alkalmából írja Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere a következőket Facebook oldalán. És igaza van!

„A helyi közösségek az igazság helyei, ahol a feladatok és megoldásaik is politikai szólamoktól függetlenek”.

– mondta egykor Sólyom László. És milyen igaza volt.


Gratulálok Cser-Palkovics Andrásnak, Székesfehérvár polgármesterének, aki a Polgármesteri Arany Pecsétgyűrűt, valamint Botka Lászlónak, Szeged polgármesterének, aki a Polgármesteri Ezüstlánc-díjat kapta a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) ünnepi konferenciáján!


A Polgármesteri Arany Pecsétgyűrű-díjat a MÖSZ azoknak a polgármestereknek az elismerésére alapította, akik kimagasló tevékenységükkel nagyban hozzájárulnak a magyar önkormányzatiság fejlesztéséhez, és legalább egy teljes cikluson keresztül betöltötték tisztségüket.


A Polgármesteri Ezüstlánc-díj, amit Botka László kapott pedig a MÖSZ legrangosabb elismerése. Azok a polgármesterek kaphatják meg, akik életpályájukat az önkormányzatiságnak szentelték, és kimagasló tevékenységükkel nagyban hozzájárultak annak fejlesztéséhez. Pont, mint Botka Laci.


Még egyszer gratulálok mindkét díjazott polgármesternek, pártállástól függetlenül megérdemelték az elismeréseket!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments