Bejegyezte a Bíróság

A Fővárosi Törvényszék 77.Pk.286/2016/8. sz. végzésével bejegyzett Közös Értékek Pártját, mely mérsékelt baloldali beállítottságú emberek hozták létre és elképzelésük közé tartozik az elérhető jólét megteremtése.

 

keppont
Az alapító tagok

 
Az alábbiakban bemutatkozásukból kivonatosan:
…A Közös Értékek Pártjának tagjai érzékelve a ma már a köznapokban is jelentkező történelmi törésvonalakat, korszaklezáró váltópontokat és a lehetséges változási irányokat (trendeket), igényes valóságértelmezéssel, kórszerű szervezeti formával, mozgósító kommunikációval keresik és támogatják azokat a közszereplésre vállalkozókat, akik:
a) egyetértenek párt elveivel, alapszabályával, szervezeti felépítésével, cselekvő politikájának céljaival, célkövető módszereivel, továbbá képesek és készek fegyelmezett és sikeres közéleti emberként gondolkodni, cselekedni, viselkedni,….
Jellemzőiről így ír:
Az társadalomban élő ember számára a történelem folyamán mindenkor értéket jelentett és jelent ma is mindaz, ami jó, és etikailag igazolható gondolkozási, cselekvési irányt mutat. A közös érték az, amely általánosan elfogadottan, értékadó esemény által hitelesítetten, kizárólag jót tartalmazva összeköt.
Az új párt 10 kerületi alapszervezeti egysége el is indította honlapját, ahol teljes terjedelemben elolvasható a KÉP bemutatkozója.
http://alapszervezet10.kép.eu
 
 
 

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .