Sokkoló fotó járta be Európát (+18)

A kép más megközelítéssel, bár roppant szomorú. DE! Mind ezek a dolgok nem történtek volna meg, ha a nagyhatalmak nem kergetik a most menekülő szíreket erre a sorsra. IGEN. Az USA, Nagy Britannia és Franciaország, akik fogták magukat és szétbombázva hagyták ott az országukat. Vezetőjüket likvidálva, zürzavart és vért hagyva maguk után összeugrasztva az ellenttétes vallásokat. Az Iszlám Államot életre hívva tovább rombolni az arab államokat. Tehát ennek a fotónak kimondottan a nyugati hatalmak számára kell, hogy mementó legyen. Németország felelőtlen hívó szavára érkeznek Európába ezek az emberek! Itt nincs másról szó! Egy nyugat által generált és aztán eltűrt problémákról. Izrael a nevető harmadik félként csapkodja a térdét, hiszen egyre kevesebb arab lesz körülötte. Szégyeljék magukat! Szégyelje magát mindenki, főleg a tisztel nyugati újságíró, aki Orbán A kép más megközelítéssel, bár roppant szomorú. DE!
Mind ezek a dolgok nem történtek volna meg, ha a nagyhatalmak nem kergetik a most menekülő szíreket erre a sorsra. IGEN. Az USA, Nagy Britannia és Franciaország, akik fogták magukat és szétbombázva hagyták ott az országaikat. Vezetőjüket likvidálva, zürzavart és vér hagyva maguk után összeugrasztva az ellenttétes vallásokat. Az Iszlám Államot életre hívva tovább rombolni az arab államokat. Tehát ennek a fotónak kimondottan a nyugati hatalmak számára kell, hogy mementó legyen. Németország felelőtlen hívó szavára érkeznek Európába ezek az emberek! Itt nincs másról szó! Egy nyugat által generált és aztán eltűrt problémáról. Izrael a nevető harmadik félként csapkodja a térdét, hiszen egyre kevesebb arab lesz körülötte. Szégyeljék magukat! Főleg az a nyugati újságíró, aki Orbán Viktor és a Martin Schulz mai sajtótájékoztatóján erre a fotóra hivatkozva próbált a lelkiismeretünkbe turkálni.

Arold Péter
 

Fotó: Reuters
Fotó: Reuters

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .