Ne fészbukozzá! Gyurcsánnyal, mert lop

A fidesz.hu adta hírül és természetesen szinte azonnal az összes kormány, illetve párttag átvette és tette közzé saját Facebook oldalán, hogy bizony-bizony Gyurcsány Ferenc ellopja az adatainkat (sic!) 
A Fidesz választ vár Gyurcsényéktól arra vonatkozóan, hogy hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyar emberek adatait – közölte Zsigmond Barna Pál szerdai sajtótájékoztatóján. Hozzá kell tennem, hogy azok az adatok eleve kijutnak, hiszen a közösségi portál külföldi szervereken fut így még szép, hogy kikerül. ( a szerk.)

Lenne egy-két kérdésünk Gyurcsány Ferenchez, miután kiderült, hogy valami nagyon nem stimmel a Gyurcsány-párt adatkezelési gyakorlata körül – jelentette ki a Fidesz képviselője.

Szeretnénk tudni, hogy Gyurcsányék hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyar emberek adatait? Pontosan milyen külföldi szervereken tárolják a magyarok adatait? Kik kezelik ezeket az adatokat? Igaz-e, hogy Gyurcsány és Soros  emberei által alapított külföldi céghez terelik az adatokat? – sorolta kérdéseit Zsigmond Barna Pál, hozzátéve: mert ez esetben felmerül az is, hogy a magyar választások befolyásolására akarják azokat felhasználni. A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet arra, sokan gyanútlan chatelnek Gyurcsány Ferenccel a Facebookon, idősek és kiskorú diákok is, nem tudva azt, hogy Gyurcsányék a személyes adataikat automatikusan továbbítják, gyakorlatilag ellopják és külföldi szerverekre, adatbázisokba továbbítják. Ezért várjuk Gyurcsányék válaszát: hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyar emberek adatait – közölte Zsigmond Barna Pál. – olvasható a párt oldalán.

Szóval fog ez még jobban fájni. Szegény  Fidesz pártigazgató elvtárs meg csak kapkodja a fejét. A listájával együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .