Fidesz, Gazdasági hírek, Hírek, Párt hírek

Újabb Quaestor-Fidesz kapocsra derült fény

bendeBármennyire igyekszik a Fidesz “harmadik szocialista brókerbotrányként” beállítani a Quaestor csődjét, tagadhatatlanul van kapcsolat a kormánypárt és a cégbirodalom között is. Ahogy tegnap írtuk, Szijjártó Péter és a nemrég letartóztatott fideszes Kiss Szilárd is bizniszelt a Quaestor vezérével, Tarsoly Csabával. Most azonban újabb személyi kötődést szúrt ki az Átlátszó.
Eszerint a Quaestor kommunikációs igazgatója az a Bende Gyöngyi, aki az első Orbán-kormány idején a közszolgálati tévé, az MTV szóvivője és elnöki kabinetfőnöke volt, 2001-től a Híd Rádió Rt. marketing és PR-igazgatója. 2002-ben pedig ő volt a Fidesz elnöki tanácsadója, akinek feladatköre “a Fidesz kommunikációjában való aktív részvétel” volt.
Forrás: propeller.hu
Foto: Goolge

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

3 + 3 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..