Fidesz

Hallgat a Fidesz a III/III-as botrányról

Fekete Géza hivatásos III/III-as tiszt volt, még a KDNP megalakulásáról is írt jelentést egykor. Ám múltja nem akadályozta meg abban, hogy a Sellyei Járási Hivatal vezetőjévé nevezzék ki – számolt be az RTL Klub.
A csatorna megpróbálta  megtudni, hogyan nevezhették ki Feketét. Fekete Géza sem kedden személyesen, sem pedig szerdán telefonon nem akart nyilatkozni. Az RTL Klub ekkor meg akarta szólaltatni azokat, akik kinevezésében érintettek voltak.
Ám nem akartak nyilatkozni sem Tiffán Zsolt, sem pedig Hargitai János Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselők. Az RTL Klub megkeresésére az a Horváth Zoltán sem reagált, aki korábban szintén Fidesz-KDNP-s képviselő volt, jelenleg pedig a Baranya megyei kormányhivatal vezetője és Fekete Géza közvetlen főnöke egyben. Az üggyel kapcsolatban a Fidesz frakciója sem válaszolt.
Forrás: hirado.hu

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

2 − 1 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..