Van még mivel lőni

Van még muníció és úgy tűnik a Fidesz kifogyhatatlan a Soros töltényből. A járvány nehezebb perceiben ugyan halkabban szólt a hat lövetű de a végére magára talált a kommunikációs igazgató is. Csak az érthetetlen, hogy mi történne, ha mondjuk egy hónapig nem erről dudálna minden vonat, oszlop és  Hollik. Vajon magukat és a szimpatizánsokat akarják formában tartani, vagy úgy gondolják a folyamatos sorosozás melléjük állítja az ellenzék táborát?

A politikus hangsúlyozta: a koronavírus-járvány megmutatta, hogy a magyarok képesek az összefogásra, a közös védekezésre és azt is, hogy az országnak remek orvosai, ápolói, kutatói, rendőrei, katonái és mentősei vannak.
Ugyanakkor a járvány megmutatta azt is, hogy a baloldal és a Soros-hálózat hogyan működteti gátlástalan hazugsághadjáratát, feltárultak azok a módszerek és az a hálózat, amellyel a Magyarország elleni támadásokat végrehajtják – tette hozzá.
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az okok nyilvánvalóak: azért támadják Magyarországot, mert nemzeti elkötelezettségű kormánya van, ami zavarja „a haladó liberálisok és a baloldal” érdekeit.
Úgy fogalmazott: „olyan baloldali bábkormányt akarnak ültetni hatalomba, amely kész kiszolgálni az idegen hatalmak pénzügyi és gazdasági érdekeit, és kész betelepíteni a migránsokat”.
Hollik István felhívta a figyelmet arra, hogy ezekhez a támadásokhoz az elmúlt 10 évben is minden alkalmat megragadtak, hiszen hazugsághadjáratot indítottak az alaptörvény, a nemzeti érdekeket érvényesítő döntések, a magyar gazdaságot védő és a bevándorlásellenes intézkedések miatt.
Hozzátette: most a járványt is felhasználták a támadásokhoz, „telihazudták” a nemzetközi sajtót és az uniós testületeket a koronavírus-törvényről és a különleges jogrendről, azt állítva, hogy Magyarországon diktatúra van, valamint álhíreket gyártottak az egészségügyről, a rendőrségről, hogy megrendítsék a bizalmat a védekezésben részt vevő szervezetekben.
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a „hazugsághadjárat csúcsa” egyértelműen az álmentőssel készített riport és baloldali kamuvideó volt. Ez megmutatta, hogyan működik a hálózat: az álmentős hazugságait először az álhírportálok, majd az egész baloldali média terjesztette a Klubrádiótól a Financial Timesig és az NBC Newsig forráskritika nélkül, majd beszálltak Soros-szervezetek és az egész balliberális globális média is Magyarország lejáratásába – hangsúlyozta.
Hozzátette: a Soros NGO-k eközben arra biztatták az embereket, pereljék be a kórházakat. Végül azonban lebukott a baloldal és a Soros-hálózat gátlástalan hazugsághadjárata, kiderült, hogy az egész álmentős sztori kamu – mondta.
Hollik István arra figyelmeztetett: „ne legyenek kétségeink, ők a hatalmat akarják, át akarják venni az irányítást Magyarország felett, ezért újabbnál újabb álhírekkel próbálják majd lejáratni a Fidesz-KDNP kormányt”. Hozzátette: ezért résen kell lenni, át kell látni az egész hálózat működését, hogy „ne dőljünk be” a baloldal és a Soros-hálózat gátlástalan hazugsághadjáratának.
Hollik Istvánt arról kérdezték, hogy a szocialisták szerint a kormány cserbenhagyta a nyugdíjasokat, mert nagyobb lesz az infláció, így csökken a nyugdíjak vásárlóértéke. A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy reagált: a szocialisták jobb, ha a nyugdíjasokkal kapcsolatban csendben maradnak, hiszen ők vettek el tőlük egyhavi nyugdíjat. Hangsúlyozta: 2010-ben a Fidesz-KDNP kormány azt az ígéretet tette, hogy megőrzi a nyugdíjak vásárlóértékét és ezt teljesíti is.
Újabb álhírgyártásnak nevezte a szocialisták állítását, hangsúlyozva, hogy ha az infláció magasabb lenne a tervezett mértéknél, a kormány mindig kifizeti a különbözetet nyugdíjasoknak.
Hozzátette: a járvány okozta gazdasági nehézségek ellenére a 13. havi nyugdíj fokozatos visszaépítésének fedezete – 52 milliárd forint – szerepel a 2021-es költségvetésben és a nyugdíjasok nyugdíjprémiumra is számíthatnak a gazdasági növekedés függvényében.
Arra a kérdésre, hogy nem kell-e újragondolni a futballra költött pénzek elosztását azt követően, hogy az új stadiont és kiemelt támogatásokat kapó, akadémiát is működtető Debrecen kiesett az NB1-ből, Hollik István úgy reagált: „nem, és nem kell politikát látni, ahol nincs „. Hozzátette: a kiesés pusztán annyit jelent, hogy idén volt tíz olyan csapat, amely jobb volt a Debrecennél.

Hozzászólások

[Fancy_Facebook_Comments]

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .