Amikor hülyének néznek

Érezted már, hogy a hatalom emberei totál hülyének .néznek? Érezted már azt, hogy a zsebedben a bicska éppen készül kinyílni, amikor ezeket a böszmeségeket olvasod?

A lenti poszt nyilván nem az ellenzéki oldalról érkezett, de kötelezően, feledve, elfeledve, direkt nem tudomásul véve a jegybank elnökének kirohanását az Orbán kormány gazdasági lépéseivel szemben, már sehová sem tehető.

Tucatnyi lék miatt süllyed az ország, de a szekta tovább tolja. Dr. Pap Sándor Kőbánya Budapest 9. számú országgyűlési egyéni választókerület országgyűlési képviselőjelöltje volt és nem jutott be, viszont a DK-s Arató Gergely igen. Érdekes, ez a szöveg még mindig ott virít a profilján, pedig az már régen volt.

Szóval Pap úr kötelezőnek érzi, hogy hülyének nézze az embereket. Nem először és amíg lesz, nem is utoljára.

Ami erre az én véleményem:

Kedves Sándor!

Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni ha rövid lennék, hogy hazudsz, de engem neveltek, így NEM leszek rövid.

Amit te megtakarításnak gondolsz, az egy ökörség. Mert ugye te is tudod, hogy a cső másik végén a szállítók a benzint nem ársapkásan kapják és pont emiatt az pont ki is folyik – még több is – a te általad oly megbecsültnek mondott polgárok zsebéből és te ezt tudod!

Ennek ellenére felszálltál te is arra a hajóra, amelyik kapitányától elismerésre vágytál. Nem írom, hogy szégyelld magad, mert az más téma. Azt viszont írom mégis a végén. Ne hazudj!

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .