Deák Dani tovább hazudja az életét

Az ember, aki a Te pénzeden is tanult.

Deák Dani, akiről nem tudok másként fogalmazni, mint úgy, aki azért van, mert nem volt jobb dolga a Teremtőnek.

Deák Dániel

Új szintre lép a háború: Putyin holnap aláírási ünnepséget tart, melynek során négy megszállt ukrán megyét csatolnak az Oroszországi Föderáció területéhez. Az aláírási ceremóniát követően Putyin nagy beszédet tart, és találkozik a négy megszállt ukrán megye Oroszország által kinevezett vezetőivel.

Egy pillanatig sem ítéli el:

Budapesti közélet Hangosabban, hogy más is hallja

 • Házikedvenceink veszélyben?
  by Budapest on 2024.04.13. at 06:10

  Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben nem a fákról vetődnek ránk, hanem az aljnövényzetben megbújva várják A Házikedvenceink veszélyben? bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Kérdés még, hogy ki kivel van?
  by Budapest on 2024.04.09. at 19:57

  Karácsony Gergely gondolati nem másról szól, mint a múlt valóságairól az Ö szemszögéből. A helyhatósági választások egymásnak feszülése, valóságai és hazugságai. Karácsony Gergely Van abban valami arcpirító, hogy azok, akik A Kérdés még, hogy ki kivel van? bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Merczel végre testhezálló feladatot kapott
  by Budapest on 2024.04.09. at 09:36

  Menczer Tamás most végre megkapta azt a lehetőséget, hogy felelősség nélkül mondhassa tovább a hülyeségeit. Kiválóan alkalmas a kommunikációs igazgatói posztra, hiszen pont azt nem tud. Tegnap óta vödörrel önti A Merczel végre testhezálló feladatot kapott bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Ez ciki
  by Budapest on 2024.04.08. at 19:21

  Szentkirályi kisasszony beszolt Karácsonínak a saját posztja alatt. Megkapta ami jár neki. Téma – A jelenlegi városvezetés egyik fontos vállalása volt, hogy a Városháza tömb fejlesztésének részeként a lepusztult, a A Ez ciki bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Ne vágj ki minden fát!
  by Budapest on 2024.04.05. at 06:43

  Felújítás előtt áll a Sibrik-Harmat u. sarkán lévő régi sportpálya. A felújítás a focipálya területének bővítésével is jár, aminek viszont fák is áldozatúl esnek, ennek viszont a lakók nem örülnek. A Ne vágj ki minden fát! bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .