Deák Dani tovább hazudja az életét

Az ember, aki a Te pénzeden is tanult.

Deák Dani, akiről nem tudok másként fogalmazni, mint úgy, aki azért van, mert nem volt jobb dolga a Teremtőnek.

Deák Dániel

Új szintre lép a háború: Putyin holnap aláírási ünnepséget tart, melynek során négy megszállt ukrán megyét csatolnak az Oroszországi Föderáció területéhez. Az aláírási ceremóniát követően Putyin nagy beszédet tart, és találkozik a négy megszállt ukrán megye Oroszország által kinevezett vezetőivel.

Egy pillanatig sem ítéli el:

Budapesti közélet Hangosabban, hogy más is hallja

 • DK- a kormány államosítaná az önkormányzati szakrendelőket
  by Budapest on 2022.12.04. at 16:31

  A DK tiltakozik az ellen, hogy a kormány elvegye az önkormányzatoktól a szakrendelőket – jelentette ki Arató Gergely (DK) Kőbánya-Kispesti országgyűlési képviselője vasárnap.     A párt frakcióvezető-helyettesi posztját is betöltő politikus A DK- a kormány államosítaná az önkormányzati szakrendelőket bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Idén is volt ételosztás Rákosmentén
  by Budapest on 2022.12.02. at 15:16

  Harmadik alkalommal dr. Füzesi Péter alpolgármester segédkezett Szabó Tiborné önkormányzati képviselő mellett az ételek kiosztásában. Az ételosztás anyagi feltételeit az alpolgármester és a Rákosmenti Adományház Egyesület biztosította. A menü mexikói – zöldségkeverékes – rizses hús volt, amihez A Idén is volt ételosztás Rákosmentén bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Állandó véradópont nyílt a Sugár üzletközpontban
  by Budapest on 2022.12.01. at 13:04

   Herczegh Anita, Áder János korábbi köztársasági elnök felesége vért ad az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) új állandó véradási helyszíne, a Sugár véradópont átadásán Budapesten, az Örs vezér téri Sugár üzletközpontban A Állandó véradópont nyílt a Sugár üzletközpontban bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Kubinyi Sophie Miss Hungary 2022 döntő
  by Budapest on 2022.12.01. at 10:03

  Péter Arold Pest megyéből A Miss Bikini 2022 királynője, Kubinyi Sophie a 10-es rajtszámmal indul a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, mely december 11-én Budapesten A Kubinyi Sophie Miss Hungary 2022 döntő bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Vitéz Dömeházai Spányi Mária amikor megkapta a megbízását
  by Budapest on 2022.11.30. at 20:57

  Mi is történt 1940. április 20.-án Magyarországon? Ezt most megtudhatjuk a Digitális Tudománytár segítségével. A Kormányzó Ur ő Főméltósága, a magyar királyi külügyminiszter előterjesztésére, Budapesten, 1940. évi április hó 20.-án A Vitéz Dömeházai Spányi Mária amikor megkapta a megbízását bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments