Deák Dani tovább hazudja az életét

Az ember, aki a Te pénzeden is tanult.

Deák Dani, akiről nem tudok másként fogalmazni, mint úgy, aki azért van, mert nem volt jobb dolga a Teremtőnek.

Deák Dániel

Új szintre lép a háború: Putyin holnap aláírási ünnepséget tart, melynek során négy megszállt ukrán megyét csatolnak az Oroszországi Föderáció területéhez. Az aláírási ceremóniát követően Putyin nagy beszédet tart, és találkozik a négy megszállt ukrán megye Oroszország által kinevezett vezetőivel.

Egy pillanatig sem ítéli el:

Budapesti közélet Hangosabban, hogy más is hallja

 • Jeles András kossuth és Balázs Béla díjas filmrendező munkát keres
  by Budapest on 2023.03.26. at 23:46

  Jeles András kossuth és Balázs Béla díjas filmrendező munkát keres. Akár fizikait is és nem csal rövid időre, hanem hosszú távon. Ehhez Facebook oldalán is segítséget kért. A 77 éves A Jeles András kossuth és Balázs Béla díjas filmrendező munkát keres bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • De mitkeres egy NDK-s varrógép Hidegkúti Horgásztóban?
  by Budapest on 2023.03.24. at 08:11

  Őrsi Gergely Hulladékrégiségeket, köztük NDK-s varrógépet „mágneshorgásztunk” ki a Hidegkúti Horgásztóból és a Paprikás-patakból. Mindig emlékeztetni kell magunkat egyik legfontosabb természeti kincsünk, a víz védelmének fontosságára. A II. kerületben van A De mitkeres egy NDK-s varrógép Hidegkúti Horgásztóban? bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Jézus Krisztus halálának éves megemlékezése
  by Budapest on 2023.03.23. at 13:16

  Egy nemzetközi felmérés szerint sok országban történelmi mélyponton van a jövőbe vetett bizalom a kiterjedt gazdasági feszültség, a nemzeti konfliktusok és a társadalmi nyugtalanság miatt. Az Edelman Trust Barometer által A Jézus Krisztus halálának éves megemlékezése bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Kislányokkal erőszakoskodott, elkapták
  by Budapest on 2023.03.23. at 11:08

  A csepeli rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki két kislánnyal erőszakoskodhatott a főváros XXI. kerületében. A budapesti rendőrök 2023. március 20-án 23 órakor, hajtóvadászatot követően fogták el azt a A Kislányokkal erőszakoskodott, elkapták bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Papp Dániel az igazmondó csatornát fényezi
  by Budapest on 2023.03.21. at 18:42

  Ronald Jim Tromf Semmi különös, csak amikor a fenti címben megfogalmazódott szöveget olvasom, eszembe jut Papp Dániel a hírhamisító, akit el is meszeltek anno ezért rendesen, és a címlapon amúgy A Papp Dániel az igazmondó csatornát fényezi bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

44050cookie-checkDeák Dani tovább hazudja az életét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .