Deák Dani tovább hazudja az életét

Az ember, aki a Te pénzeden is tanult.

Deák Dani, akiről nem tudok másként fogalmazni, mint úgy, aki azért van, mert nem volt jobb dolga a Teremtőnek.

Deák Dániel

Új szintre lép a háború: Putyin holnap aláírási ünnepséget tart, melynek során négy megszállt ukrán megyét csatolnak az Oroszországi Föderáció területéhez. Az aláírási ceremóniát követően Putyin nagy beszédet tart, és találkozik a négy megszállt ukrán megye Oroszország által kinevezett vezetőivel.

Egy pillanatig sem ítéli el:

Budapesti közélet Hangosabban, hogy más is hallja

 • A Krokodil Rock Kft. közleménye az október 8-i Colosseum – Osibisa koncert kapcsán
  by Budapest on 2023.09.30. at 07:00

  Eddig nem vettünk tudomást róla, de már kénytelenek vagyunk reagálni a koncertet ért, először angol online felületekről indult rosszindulatú támadásokra. Sajnos ezeket a hamis információkat, átvéve, már magyar facebook oldalak A A Krokodil Rock Kft. közleménye az október 8-i Colosseum – Osibisa koncert kapcsán bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Most ezt találták ki
  by Budapest on 2023.09.24. at 08:35

  Megszüntetné néhány szakmához a kötelező szakvégzettséget az illetékes minisztérium – írja a nyugat.hu. A tervezetről társadalmi egyeztetést kezdeményezett a kormányzat, szeptember 22-ig várják az állampolgári észrevételeket. Újabb válasz érkezhet a A Most ezt találták ki bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Szeptember végétől már az új helyen rendelhetnek a Szent Margit Rendelőintézetben lévő házi gyermekorvosok
  by Budapest on 2023.09.21. at 13:02

  Várhatóan szeptember 29-től már az önkormányzatunk által felújított, új intézményben rendelhetnek a jelenleg a Csobánka tér Szent Margit Rendelőintézetben lévő házi gyermekorvosok. A Víziorgona utca 8-as számú, önkormányzati tulajdonú épület A Szeptember végétől már az új helyen rendelhetnek a Szent Margit Rendelőintézetben lévő házi gyermekorvosok bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Az Ősz beköszöntése: teraszok fedése a kényelemért
  by Budapest on 2023.09.20. at 15:01

  Az ősz beköszöntése nem csak a hűvösebb időjárást és a lehulló leveleket hozza magával, hanem azt is, hogy kevesebb időt tudunk tölteni a kertben vagy a teraszon. Azonban nem kell, A Az Ősz beköszöntése: teraszok fedése a kényelemért bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

 • Csöre Gábor megmentése
  by Budapest on 2023.09.18. at 19:25

  Az Alza manó fogságából szeretnék megszabadítani Csöre Gábort, és ennek érdekében eseményt szerveznek szeptember hatodikára a Várba, a Karmelita kolostorhoz. Itt az ideje megszabadítani Csőre Gábort a démoni entitástól, mely A Csöre Gábor megmentése bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

44050cookie-checkDeák Dani tovább hazudja az életét

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .