Ki is az a Fidesz? Látod még homályosan?

magam


Arold Péter
Érdekes  dolog, amikor valamiből valaki válik. Egy ország által üdvözölt, majd egy fél ország által üldözött személyiség lett. Igen, személyiség, mert a Fidesz már nem párt. A Fidesz már személyiség. Egy tömbben mozgó tank, mely folyamatos munícióval töltve sorozza az ellenzéket és az ellenzék ellenzékét, valamint az embert, akinek már mindegy, csak valamelyik ellenzék nyerjen.
Megpróbálom meghatározni a Fideszt.
Egy hiteltelenné vált párt,  royalista gondolkodással, ami talán nem is az. Csak egy álca, mely mögé bújik, mintegy óvodás. Ész érvekre és kérdésekre kisded módon reagál és amikor valamit számom kérnek eltűnik, majd hisztérikus rohamot kap egy számára esetleg kellemetlen helyzet adódik. Fidesz. Viccelődik. Krisztusi és royalista példázatokkal vegyített náczi propagandát nyom. Neked ez az egész egy vicc. Néha alkoholködbe burkolt világban várja a felmentősereget, mert kényszerképzetében a liberálzsidóanarchistabolsi szellemképe üldöz. Fidesz.  Beteg, infantilis, arrogáns és a mindent tudó képében teccelgő beteg.
A beteget viszont gyógyítani kellene, de nincs gyógyszer. Elgurult. Az asztal alá. Orvos sincs, hogy felírjon egy másikat. Mi történik? A beteg végelgyengülésben fog meghalni, mert szervi baja nincs, csak agyi.
És ez már a mi bőrünkre meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .