Fidesz, Ronald J. Tromf

Minden liberális és ellenzéki törölje le az arcáról a krokodilkönnyeket


Ronald J. Tromf
“Minden liberális és ellenzéki törölje le az arcáról a krokodilkönnyeket, hiába kajánkodtak és álmodoztak, a Fidesz javaslatára Helsinkiben kikerült az Európai Néppárt határozati javaslatából a liberális demokrácia kifejezés, ehelyett a kereszténydemokrácia értékeit vési kőbe a dokumentum”

 
– nyilatkozta a PestiSráconak Helsinkiben Deutsch Tamás, az Európai Parlament fideszes képviselője.

“A haladó értelmiség és a magyarországi fake news gyárak mesterdiplomás néppárti tudorrá változtak, de még így sem sikerült. Az Európai Néppárton belül olyan meghatározó a Fidesz, hogy javaslatunkra kikerült a dokumentumból a liberális demokrácia. Elindult a kereszténydemokrata fordulat a néppárton belül. A Fidesz és a KDNP összesen 34 magyar küldöttel van jelen Helsinkiben, de vannak határon túli, más magyar küldöttek is, így összesen ötvenhárman képviseljük a nemzetet. A németek, a franciák, a spanyolok és a lengyelek után a Fidesz-KDNP az ötödik legnagyobb frakció Helsinkiben, de miután a lengyelek, a franciák és a spanyolok ellenzékben vannak a saját hazájukban, így Helsinkiben a második legnagyobb kormányzati pozícióban lévő küldöttcsoport vagyunk” 

A szavak, izmusok és megnevezések számomra nem osztanak és ne szoroznak. Ami hányingerkeltő mindezekben a sorokban az a sokat megélt, keresztény hitben élő, mindenkinek gyereket csináló, diploma nélküli – most már nem – Deutsch Tamás. És ez a nyilatkozata, amivel a cikk kezdődik.
Ezek az emberek nagyon biztosak a dolgukban. Mondjuk van is miért. Ellenzék nuku, lé még dől, a migránsok hazánkban élő milliók szemében, akiknek elég a királyi televízió (nem kell most a falusiaknak megsértődni, az okosak pontosan tudják miről beszélek) a határainkon ezrével tolonganak szövegtől, a Soros bérenc ultra neoliberális Magyarországot romba döntő senkiháziakról tudósító média. Amíg ez van, addig tényleg nincs mitől tartaniuk.
Ez van. De hogy egy dologtalan Dajcstomi pofátlanul hivatkozzon a kereszténységre?
De aminél még van szebb:

“Weber kereszténydemokrata politikus, míg ellenlábasa, a finn Alexander Stubb szélsőliberális. Nem is kérdés, hogy Webert támogatjuk”

Tudomásom szerint Orbán nem igazán ugrott a jelöltre. Aludt rá egyet. Tehát ezt a “nem is kérdés” dumát hagyjuk.
 

Olvassa el ezt is
Orbán Viktor bevallotta, hogy ő, valójában a patás ördög

Semmi gond. Orbán Viktor megannyi metamorfózisán keresztül megérkezett a végkifejlett organizmushoz, a Patás Ördöghöz- Célba ért de a technikát nem Elolvasom

Nyílt levél, egy név bitorlójának

Arold Péter Tudod PS te azért vagy gerinctelen, mert beállsz egy olyan banda mögé, aki nélkül Te nem lennél. Ezért Elolvasom

Valami bűzlik Magyarországon

Ronald J. Tromf Székesfehérvár mellett több tízezer tonnányi szennyvíziszapot engedtek mondhatjuk nyugodtan a lakosság orra alá. A Horvátországból importált bűzt Elolvasom

OLKT

Mondom én Gondolom sokan hallottatok arról a Facebook csoportról, minek a neve, Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága, Elolvasom

Megosztás

Érdekel minket az ön véleménye is! Ossza meg velünk!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..